Platform over gevels, glas & daken
Nu verkrijgbaar: Nieuwe collecties in vezelcement
Een voorbeeld van de Cedral Design Collection, strak en minimalistisch.

Nu verkrijgbaar: Nieuwe collecties in vezelcement

Kleuren en smaken… U kent het wel: de ene houdt van tijdloos elegant, terwijl het voor de ander niet expressief genoeg kan zijn. Ook bij het kiezen van de kleur voor de gevel van een woning kunnen de meningen al eens verschillen. Daarom heeft Cedral een nieuw, gevarieerd en eigentijds kleurgamma samengesteld waarin iedereen zijn gading vindt.

In lijn met de markttendensen

De gekende Cedral Sidings zijn sinds kort verkrijgbaar in vier nieuwe, zorgvuldig samengestelde kleurcollecties. Het opgefriste kleurgamma is gebaseerd op een grootschalig marktonderzoek naar de gevelkleuren die vandaag het best in de markt liggen. De studie werd in opdracht van Cedral, producent van vezelcement bouwmaterialen, uitgevoerd in 2022 en peilde specifiek bij huiseigenaars, installateurs en architecten hoe het ideale Cedral kleurgamma er volgens hen moest uitzien. 

Het resultaat dat Cedral in september onthulde, ziet er verrassend veelzijdig uit. Het nieuwe kleuraanbod laat de vakman en architect dan ook toe klanten nog beter te adviseren en hen ervan te overtuigen om voor de duurzame Cedral gevelbekleding te kiezen, in een kleur die past bij hun woning én hun manier van leven. 

Cedral Natural: een kleurenpalet van natuurlijke tinten die het huis en de natuur prachtig verbinden.

Vier collecties van elk zes kleuren

De vier Cedral kleurcollecties werden ingedeeld volgens vier woonstijlen. Elke collectie bevat daarbij zes kleuren. Een aantal daarvan herhaalt zich, zodat de kleur altijd mooi kan worden afgestemd op de woonstijl. In totaal leverde dat een portfolio van 21 kleuren op, verkrijgbaar in verschillende montagestijlen en afwerkingen zoals Lap Wood, Click Wood, Click Smooth en Board.

Dit zijn de nieuwe Cedral Sidings collecties:

· Design Collection
Een monochroom kleurenpalet van wit naar zwart. Strak en minimalistisch.

· Natural Collection
Een kleurenpalet van natuurlijke tinten die het huis en de natuur prachtig verbinden.

· Expressive Collection
Een intens en rijk kleurenpalet met authentieke en expressieve nuances.

· Classic Collection
Een zacht en rustgevend kleurenpalet, klassiek, tijdloos en elegant.

Infopakket aanvragen

De nieuwe Cedral Sidings collecties bieden architecten en gevelplaatsers meer dan ooit een origineel en actueel kleurgamma dat de laatste kleurtrends volgt en naadloos aansluit bij wat de consument vraagt. Ze zijn vanaf nu beschikbaar bij de Cedral verdeler.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details