Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

CEDRAL

Cedral Terrace is een prachtige, duurzame terrasvloer. Ontwikkeld op basis van Duitse vezelcement-knowhow en geïnspireerd door het beste van de wetenschap en de natuur. Cedral terrasvloeren zijn praktisch, mooi en veilig.

Een natuurlijk kleurenpalet

Cedral Terrace is een plankenvloer op basis van vezelcement, afgestemd op de kleurschakeringen van de natuur. De vloer is verkrijgbaar in vier natuurlijke tinten die mooi aansluiten bij je tuin: zachtgrijs, diepgrijs, steenrood en zandbeige.

Eindeloze ontwerpflexibiliteit

De Cedral terrasplank is verkrijgbaar in één lengte (315 cm) en twee breedtes (17,5 cm en 8,45 cm). Je hebt dus tal van designmogelijkheden om een terras op maat samen te stellen. Je kan bijvoorbeeld voor één kleur kiezen of net verschillende kleuren combineren voor een persoonlijke toets. Of wat dacht je van een brede plank afgewisseld door een smalle plank?

Antislip, splintervrij en fluweelzacht

Sommige materialen zijn onprettig voor blote voeten, maar Cedral Terrace voelt net heel zacht aan. Bovendien splijten of splinteren deze planken niet. Kinderen kunnen dus zonder gevaar blootvoets rondlopen. Het is ook de ideale vloer voor rond je zwembad want het vloeroppervlak heeft een unieke antislip-afwerking.

Makkelijk te plaatsen

Het is erg eenvoudig om Cedral Terrace te installeren. Er komen geen nagels of lijm aan te pas. Op een stabiele onderconstructie zet je de planken vast met handige clipsen. Zijn de planken te lang? Dan kan je ze makkelijk op maat verzagen.

Onderhoudsvriendelijk

Zodra je terras geïnstalleerd is, heeft het nog weinig onderhoud nodig. De terrasvloer van Cedral is tot in de kern gekleurd en verweert op een natuurlijke manier, waardoor je de planken niet hoeft te vernissen. De vloer is ook slijtvast en weersbestendig en blijft er prachtig uitzien, zonder veel onderhoud.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Toeleverancier voor tuinconstructiematerialen Adres Kuiermansstraat 1
1880 Kapelle-op-den-Bos
België
Telefoonnummer 015 717195 E-mailadres info.benelux@cedral.world Website cedral.world/nl-be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details