Platform over gevels, glas & daken
Doeltreffende gevelreclame voor ‘paprikaverpakker’

Doeltreffende gevelreclame voor ‘paprikaverpakker’

Zoals de gevelreclame al doet vermoeden, vormt de blokpaprika een belangrijk ingrediënt voor het gloednieuwe pakstation van Growers United in Zwaagdijk. Sterker nog, de blokpaprika’s van PapriCo zijn de enige producten die hier gesorteerd en verpakt worden. En dat mag iedereen weten. Zij het op een ingetogen, maar doeltreffende manier. Laat dat maar over aan Verbeek Reclame, experts in gevelreclame en bewegwijzering.

Verbeek Reclame heeft de visie van Growers United op een treffende wijze vertaald naar een passende gevelreclame

De telers van PapriCo, die lid zijn van coöperatie Growers United, zijn gespecialiseerd in de teelt van blokpaprika’s. Op de acht moderne teeltlocaties van in totaal bijna 100 hectare wordt jaarlijks ruim 30 miljoen kilogram aan paprika’s geoogst. Het verwerken en verpakken van die paprika’s gebeurt voortaan direct na de oogst in het gloednieuwe en geautomatiseerde pakstation in de kop van Noord-Holland in Zwaagdijk. “Dit jaar verwerken en verpakken we naar verwachting ruim honderd miljoen stuks blokpaprika’s”, zegt Mark Borst, verantwoordelijk voor de locatie in Zwaagdijk.

Dit jaar worden in het pakstation van Growers United naar verwachting ruim honderd miljoen stuks blokpaprika’s verwerkt en verpakt.

Gevelreclame

Het nieuwe pakstation is gebouwd op een kavel van 19.000 m2, waarvan ruim 10.000 m2 is bebouwd. “Het pand is aan twee zijden voorzien van docks, drie voor inkomende paprika’s en zes voor de uitgaande en verpakte paprika’s, en is feite zo functioneel mogelijk ingericht rondom de sorteer- en verpakkingslijnen”, legt Mark uit. “Op één afdeling na wordt het pand gekoeld tot 12 graden Celsius.” Het betreft weliswaar één grote productielocatie, toch heeft Growers United wel degelijk oog voor design. “De architectuur van het pakstation is geïnspireerd op ons hoofdkantoor ‘iets verderop’ in Maasdijk. Ook qua gevelreclame hebben we de lijn van ons hoofdkantoor doorgetrokken, maar wel bewust op een iets soberdere manier. We willen laten zien dat we hier gevestigd zijn, maar ook niet meer dan dat. We ontvangen hier immers geen bezoekers.” 

Zoals de gevelreclame en het trappenhuis al doet vermoeden, vormt de blokpaprika een belangrijk ingrediënt voor het gloednieuwe pakstation van Growers United in Zwaagdijk.

Bewegwijzering

Verbeek Reclame heeft de visie van Growers United op een treffende wijze vertaald naar een passende gevelreclame en een duidelijke bewegwijzering op het buitenterrein, zodat chauffeurs weten waar ze zich moeten melden. De enorme logo’s van 4 bij 4 meter zijn dan ook niet te missen. Ze zijn met speciaal transport naar Zwaagdijk vervoerd. Mark is uiterst tevreden over het resultaat en de samenwerking met Verbeek Reclame. “Het ziet er allemaal keurig netjes, verzorgd en strak uit. Verbeek Reclame is een uiterst professionele partij met korte lijnen. Ze weten waarover ze het hebben en denken praktisch mee in oplossingen. En mocht er onverhoopt iets beschadigd raken, hoeven we maar te bellen en het wordt snel en adequaat opgelost.” 

Behalve de gevelreclame en bewegwijzering op het buitenterrein heeft Verbeek Reclame ook de bewegwijzering en belettering in het verpakkingscentrum verzorgd met als kers op de taart de enorme fotowand bij de entree met -jawel- een afbeelding van een paprikaplant. “Een ware eyecatcher”, zegt Mark tot besluit.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details