Platform over gevels, glas & daken
Gegarandeerd gekwalificeerd gevelpersoneel
Always get the job done!, dat is het credo van Profimax.

Gegarandeerd gekwalificeerd gevelpersoneel

Jullie leveren toch wel echte vliesgevelmonteurs, hè? Die vraag krijgt Profimax regelmatig, zegt directeur Henri Lensen. En hij snapt dat enerzijds ook wel. “Het is een bijzondere wereld waarin wij opereren. Niet zelden schuiven onze ‘concurrenten’ monteurs naar voren die bijvoorbeeld een dag eerder nog in het veld champignons stonden te plukken. Gelukkig kunnen wij dan volmondig bevestigen dat Profimax wél gekwalificeerde monteurs kan leveren.”

Always get the job done!, dat is het credo van Profimax. De uitzendorganisatie in de dak- en geveltechniek bestaat inmiddels tien jaar en is toonaangevend in het leveren van productiemedewerkers en monteurs op de bouw. “We werken voor bijna alle VMRG-leden en hebben maar liefst vijf keer een FD Gazellen Award ontvangen, een bekroning voor de snelst groeiende en financieel gezonde bedrijven van Nederland. Helaas worden wij nog te vaak over één kam geschoren met uitzendbureaus aan de onderkant van de markt, die geen SNF- en SNA-keurmerk hanteren, waarbij je aantoont dat arbeidsmigranten op de juiste manier worden gehuisvest en dat je op een betrouwbare manier zakendoet. En dat is bijzonder jammer, te meer omdat wij die papieren vanzelfsprekend wel allemaal op orde hebben.”

Kwalitatief en veilig

De slogan ‘Always get the job done!’ behelst volgens Henri wel wat meer dan alleen het leveren van personeel. “Los van de kwalificaties lukt dat uiteindelijk iedereen wel. Maar het gaat erom dat een project met de juiste kwaliteit en veilig binnen de bouwplanning wordt uitgevoerd. En als er onverhoopt een wijziging in de planning optreedt, dat je daar flexibel op kunt inspelen. Daar ligt onze kracht. Wij zijn door heel Nederland actief op een grote diversiteit aan projecten en kunnen wat dat betreft snel schakelen voor en met onze opdrachtgevers. En ja, natuurlijk gaat er bij ons ook wel eens iets mis”, zegt Henri eerlijk. “Zeker als er druk op de ketel staat en er snel gehandeld moet worden ontbreekt soms de tijd om de monteurs vooraf grondig te screenen. We werken dan met door de monteur zelf ingevulde skills matrix. In dit soort situaties krijgt onze opdrachtgever de monteur de eerste dag ‘gratis’. Voldoet hij niet, is er geen betaling verplicht, voldoet hij wel dan betaalt de klant hem vanaf dag één. Hiermee borgen we de opgegeven skills en is er wederzijds begrip voor de situatie.”

Bouw- en technieksector

Wie meer werk heeft dan mensen, kan bouwen op Profimax. “Van gevel- en kozijnenmonteurs tot uitvoerders en projectleiders, we leveren voor iedere situatie de juiste vaklui. En dat doen we al tien jaar uiterst succesvol in de gevelbranche”, benadrukt Henri die daarvoor een logische verklaring heeft: “We behandelen onze medewerkers precies hetzelfde als onze klanten. Open, eerlijk, nuchter en enthousiast.” En dat succes smaakte naar meer, want behalve voor de dak- en geveltechniek levert Profimax sinds enige jaren ook gekwalificeerd personeel voor de bouw- en technieksector. “Ook met divisies maken we een sterke groei door. Wij zorgen ervoor dat jouw werk altijd door kan gaan.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details