Platform over gevels, glas & daken
Waarom zijn duurzame oplossingen noodzakelijk voor de oppervlaktebehandeling?

Waarom zijn duurzame oplossingen noodzakelijk voor de oppervlaktebehandeling?

Voor onze toekomst is een gezonde planeet noodzakelijk. Daarover zijn de meesten onder ons het wel met elkaar eens. De klimaat- en milieuproblematiek is groot en eist ambitieuze acties van ons allemaal. Wat deze acties zijn is onder andere te lezen in de Green Deal, maar waarom nu? En hoe transformeert de oppervlaktebehandelende industrie naar duurzaam ondernemerschap?

Deze vraag en nog veel meer vragen zullen beantwoord worden tijdens een hybride kennis- en netwerkevent van Vereniging ION en VOM. Doordat zij vooruitdenken en de leden (en oppervlaktebehandelende industrie) 
zoveel mogelijk willen voorzien van praktische en concrete informatie, hebben zij de handen in een geslagen met dit gezamenlijke event. 

Dit event wordt de verzamelplaats van kennis- en ondernemerschap om onder andere de klimaatdoelstellingen te bereiken. Geen commerciële verhalen maar echte cases en oplossingen – klein of groot – die winst kunnen 
opleveren op elk niveau van het bedrijfsproces.

Op 7 oktober zal het kennis- en netwerkevent LETS’S GO SUSTAINABLE TOGETHER! plaatsvinden op 3 locaties (Nederland en België) en per locatie is er een streaming aanwezig, hierdoor is het mogelijk om ook deel te nemen 
met de presentaties van de andere locaties. De locaties: Safari Meeting Centre in Burgers’ Zoo in Arnhem (NL), Renson Exit5 in Waregem (BE) en Xpand in Paal Beringen. (BE). 

Volledige informatie: 
https://vereniging-ion.nl/kennis-netwerkevent-lets-go-sustainable-together

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details