Platform over gevels, glas & daken
De toekomst van zonwering is vandaag beschikbaar
Stephan Martens van Solaye Fabrics.

De toekomst van zonwering is vandaag beschikbaar

Solaye Fabrics uit het Belgische Ieper is de exclusieve verdeler van de hoogwaardige Alkenz screendoeken voor heel Europa. De voorraad checken en een bestelling plaatsen: je doet het in een paar klikken. En de ruime voorraad garandeert een razendsnelle levering.

Recent nog kreeg de nieuwste generatie screendoeken heel wat belangstelling op R+T in Stuttgart, zegt Stephan Martens van Solaye Fabrics. “De Aluscreen, Chameleon en Purolux zijn dan ook de absolute top in warmtewering en lichtcontrole.”

Alu zorgt voor ongeziene reflectie

De Sunshadow 3000 RR ALU 2% is de meest performante binnenscreenoplossing op de markt. “Het basisdoek komt uit Zuid-Korea, de afwerking van de alubedampte rugzijde gebeurt in Europa”, licht Stephan toe. “Door de hoge reflectie van 80% van de rugzijde, die naar de zon wordt gericht, is het doek uiterst geschikt voor zowel warmtewering als lichtcontrole. De Aluscreen is ook een troef voor elk BENG-project. En het is beschikbaar in zeven kleuren.”

Solaye Fabrics uit het Belgische Ieper is de exclusieve verdeler van de hoogwaardige Alkenz screendoeken voor heel Europa.

De kameleon onder de screendoeken

Een doek dat licht ‘opneemt’, dat is de Chameleon 3500 N. Stephan: “De Chameleon combineert de warmtewering van een wit screendoek met het lichtcomfort en de doorkijk van een donker. Als een echte kameleon verandert dit doek van kleur volgens de lichtintensiteit. Dat is uniek.” Het doek is verkrijgbaar met een openheidsfactor van 3% en 1%, in drie kleuren: wit-wit, wit-beige en wit-parelgrijs.

Tpo in plaats van pvc

Met de Purolux 3000 N 3% speelt Solaye in op de trend dat screendoeken in de toekomst mogelijk geen pvc meer mogen bevatten. “Het pvc is vervangen door thermoplastische polyolefine, een milieuvriendelijkere en duurzame kunststof. Uiteraard doet de Purolux niet onder voor pvc-screendoeken in warmte- en lichtwering, transparantie en afwasbaarheid.”

Altijd meer dan 5.000 rollen op voorraad

Doek op rol bestellen is uiterst eenvoudig. Via de website sunconfex.eu bekijk je de stock en plaats je meteen ook je bestelling. In Ieper beschikt Solaye Fabrics steeds over een voorraad van meer dan 5.000 rollen. “We verwerken elke order binnen de 24 uur en indien voorradig vertrekt je bestelling de volgende dag al. Of op een ander moment als je dat wenst.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details