Platform over gevels, glas & daken
Projectzonwering: duurzaam maatwerk uit Nederland
Projectzonwering Nederland verzorgt het complete pakket van engineering en productie tot aan levering, montage, service en onderhoud in eigen beheer.

Projectzonwering: duurzaam maatwerk uit Nederland

Over de meerwaarde van zonwering is inmiddels iedereen het wel eens. Zonwering biedt niet alleen bescherming tegen de zon, maar draagt ook bij aan een betere energie-efficiëntie, een verhoogde esthetische waarde en een hoger gebruikscomfort. Projectzonwering in commerciële en residentiële projecten vraagt echter om een gedegen aanpak. Laat dat maar over aan de experts van Projectzonwering Nederland, onderdeel van het Barneveldse Degalux met meer dan 50 jaar ervaring in de productie van zonweringsoplossingen.

Projectzonwering Nederland (PZN) is sinds 2023 officieel in de lucht, maar maakt dankbaar gebruik van de expertise van moederbedrijf Degalux. Het Nederlandse productiebedrijf bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar en levert via een dealernetwerk ritsscreens, uitvalschermen, rolluiken en terrasschermen aan de consument. Voor een betere focus op de professionele markt is PZN als afzonderlijke entiteit opgericht. “Mede door de korte lijnen met de fabriek, zijn we in staat om opdrachtgevers volledig van A tot Z te ontzorgen”, zegt Hugo Top van Projectzonwering Nederland. “We hebben het complete pakket van engineering en productie tot aan levering, montage, service en onderhoud in eigen beheer.”

Bewoners profiteren van een verhoogd comfort dankzij de zonwering van PZN.

Duurzaam

Projectzonwering is altijd maatwerk en vraagt om een serieuze aanpak, vindt Hugo, die zelf al vele jaren werkzaam is in de projectmarkt. “Dat doe je er niet ‘even’ bij. Wij zijn in staat om voor elk zonweringsvraagstuk een unieke oplossing te engineeren, die ook nog eens uitermate duurzaam is. Onze zonweringsproducten worden immers lokaal in Nederland geproduceerd. Transportafstanden zijn te verwaarlozen. Ook maken we gebruik van duurzame materialen, zoals aluminium en voor de screens kunnen we het zogenaamde Veozip screendoek toepassen. Veozip is ftalaat-vrij, volledig recyclebaar, Greenguard Gold gecertificeerd én voorzien van een FDES (een milieu- en gezondheidsverklaringsbijsluiter, red.). Het screendoek is altijd perfect gespannen zonder rimpels of golven en door de speciale weving wordt zonlicht perfect gebroken, zodat verblinding niet optreedt”, verzekert Hugo die eraan toevoegt dat vooral de solarscreens tegenwoordig uitermate populair zijn. “Het is niet alleen duurzaam, maar ook interessant voor renovatie- of nieuwbouwprojecten, omdat er geen boorgaten of bekabeling nodig zijn.” 

PZN heeft ondertussen al een aardig portfolio opgebouwd. “Zo hebben we het nieuwe kantoorpand van Van Beek in Barneveld voorzien van 30 ritsscreens en hebben we een nieuw appartementencomplex in Emmeloord verfraaid met solar-ritsscreens. De strakke uitstraling van de ritsscreens dragen bij aan de esthetiek van het gebouw en de bewoners profiteren van een verhoogd comfort”, zegt Hugo. “De snelheid en flexibiliteit die wij kunnen bieden, dankzij onze directe lijnen met de fabriek, is ongeëvenaard. Bovendien zijn onze producten ook écht aantrekkelijk geprijsd.” PZN is lid van de VMRG, VCA-gecertificeerd en heeft zich gecommitteerd aan de CO2-Prestatieladder. Met recht duurzaam maatwerk uit Nederland.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details