Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

VMRG-keurmerk voor Gruijters Aluminium

vmrg-2
De VMRG verwelkomt Gruijters Aluminium als nieuw VMRG-lid.

Tekst | Roel van Gils

Beeld | Gruijters Aluminium

18 oktober 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De VMRG verwelkomt Gruijters Aluminium als nieuw VMRG-lid. De gevelbouwer uit Gemert toont hiermee aan dat zijn producten gegarandeerd werken volgens de VMRG-Kwaliteitseisen. Reden voor ons om een kijkje in de ‘keuken’ te gaan nemen bij het Brabantse bedrijf dat de beschikking heeft over een volledig geautomatiseerd CNC-machinepark.

“Na het behalen van de certificering van SKG-IKOB, mogen we sinds kort ook het VMRG-keurmerk voeren,” begint Chris Gruijters, directeur van Gruijters Aluminium. “Al twintig jaar staan we voor kwaliteit en dat is nu bekroond met deze keurmerken. We leveren als erkende gevelbouwer een bijdrage aan de meest uiteenlopende projecten in de utiliteit en woningbouw in binnen- en buitenland. Daarbij verwerken wij aluminium profielen van zowel Reynaers als Kawneer. Zo produceren we momenteel onder meer de gevels voor de nieuwbouw van Paardekooper in Den Hoorn, een distributiecentrum voor Goodman in Maarssen en een grootschalig woningbouwproject Tivoli in Eindhoven.”

Al twintig jaar staan we voor kwaliteit en dat is nu bekroond met deze keurmerken – Chris Gruijters, directeur van Gruijters Aluminium.

“Onze focus ligt vooral op de grotere projecten,” benadrukt Gruijters. “We onderscheiden ons met een modern en volledig geautomatiseerd machinepark, maar ook met een eigen engineering én eigen montageploegen. We hebben dus alle facetten in huis om een project van A tot Z te realiseren. Dat komt de kwaliteit ten goede.” En dat blijkt, want voor de tweede keer is een project van Gruijters Aluminium genomineerd voor de Reynaers Projectprijs. “In 2019 hebben we met Villa S in Lieshout gewonnen.” De erkende gevelbouwer breidt momenteel stevig uit. “Eind dit jaar nemen we onze nieuwe hal van 3.000 m2 in gebruik.”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Dirk Mulder

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details