Platform over gevels, glas & daken
Verano® wint opnieuw prestigieuze Red Dot Design Award 

Verano® wint opnieuw prestigieuze Red Dot Design Award 

Onlangs werden in Mülheim an der Ruhr de felbegeerde Red Dot Awards van 2022 uitgereikt. Na in 2020 een Red Dot Design Award gewonnen te hebben voor pergola- en verandazonwering V642 – Tumba, kunnen wij nu met grote trots delen dat wij de Red Dot Product Design Award ópnieuw hebben gewonnen. Dit keer voor onze nieuwe geoctrooieerde glazen overkapping met geïntegreerde zonwering: de V875 – Belluno. 

Winnend ontwerp 

Het uitzonderlijke design en de innovatieve functionaliteiten van de glazen overkapping, zijn de belangrijkste redenen voor de winst van de Red Dot Product Design Award. De V785 – Belluno is voorzien van geïntegreerde zonwering die zowel in open- als gesloten positie een onveranderd strak aanzicht geeft. De natuurlijke lichtregeling en ventilatie waarin de Belluno voorziet, zorgt voor een verhoogd thermisch comfort. De glazen overkapping is daarnaast ontworpen met een ingenieuze glashelling, een optimaal waterafvoerbeheer en geïntegreerde verlichting. De Red Dot onderscheiding voor de Belluno laat zien dat wij onze stempel blijven drukken op de markt van innovatieve zonwering oplossingen. 

Internationale kwaliteitsmeter 

De oorsprong van de Red Dot Design Awards gaat terug tot 1955. De onderscheiding, de Red Dot, is internationaal gevestigd als de grootste designprijs ter wereld en een van de meest gewilde kwaliteitscijfers voor een ontwerp. Bekroonde ontwerpen worden gepresenteerd in tentoonstellingen over de hele wereld, in de Red Dot Design Museums, in jaarboeken en online.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details