Platform over gevels, glas & daken
Start Reynaers Projectprijs 2021

Start Reynaers Projectprijs 2021

Welk project wordt de winnaar van de Reynaers Projectprijs 2021? Voor de 23e keer gaat de zoektocht naar projecten van start. Op de website kunnen betrokkenen hun project waarin aluminium gevelelementen van Reynaers zijn gebruikt aanmelden.

‘’Ook in dit jaar zijn we op zoek naar projecten waarin de systemen van Reynaers zijn gebruikt‘’ vertelt Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers. Na al die jaren is hij nog steeds actief bij de prijs betrokken en is hij zelfs vast lid van de jury.

‘’Het maakt me trots architecten zo creatief omgaan met aluminium en de technische kennis van gevelbouwers zo hoog is. Zij dagen ons namelijk uit om de grenzen op te zoeken, om onze systemen en diensten steeds verder te verbeteren. Samen maken we gebouwen waar mensen willen wonen, werken en recreëren. Eentje daarvan wint de Reynaers Projectprijs en het is uiteindelijk het publiek dat bepaalt welk project dat is.’’

Eerst vakjury en daarna kiest het publiek

De projectprijs maakt gebruik van een vakjury die de inzendingen beoordeelt en 10 projecten nomineert. Van de genomineerde projecten wordt een video gemaakt waarin de architect een korte toelichting geeft op zijn ontwerp en het gebruik van aluminium in de gevel. Samen met een fotoreportage en een projectartikel biedt dat het publiek de mogelijkheid om de projecten goed te beoordelen. Het publiek kan online stemmen op de genomineerde projecten. Het project met de meeste stemmen wint 2.500,00 euro.

Eerdere winnaars

De strijd om de titel is ieder jaar weer spannend. Afgelopen editie won Villa S met 23,4% van de stemmen. De moderne langgevelboerderij, met uitzicht op de Brabantse weilanden, is een ontwerp van TBDG. Gruijters Aluminium maakte de aluminium ramen en deuren. Benieuwd naar eerdere winnaars? Bekijk hier de winnende projecten.

Goed architectuur-doel

Sinds 2012 is er ook een goed architectuur-doel verbonden aan de Reynaers Projectprijs. Van der Looij: ”Onze passie voor architectuur koppelen we aan een goed doel dat in overleg met de winnaar wordt uitgekozen. Aan dat doel doneren we 2.500,00 euro.” 

Projecten aanmelden

Zowel architecten, als gevelbouwers, aannemers en investeerders kunnen een project aanmelden. Meedoen is eenvoudig. Vul de projectgegevens in, upload een of meerdere foto’s en aanvullend materiaal en klaar. Het aanmelden van een project kan tot en met 29 januari 2021. Ga voor alle informatie en het aanmelden van een project naar de website projectprijs.reynaers.nl.

Welk project wordt de winnaar van 2021?

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details