Platform over gevels, glas & daken
Projectondersteuning van expert in raam- en deurtechniek van enorme meerwaarde in de wereld van de geveltechniek
GEZE_Powerturn IS op vluchtwegdeur. Naast kwaliteitsproducten en slimme concepten, is de projectondersteuning van VBH een enorme toegevoegde waarde in het totaalproces.

Projectondersteuning van expert in raam- en deurtechniek van enorme meerwaarde in de wereld van de geveltechniek

De wereld van de geveltechniek kent een bijzondere dynamiek. Uiteraard worden er hoge eisen gesteld op het gebied van veiligheid, energie en design. Maar ook hebben gevelbouwers te maken met de noodzaak tot procesoptimalisatie. Dat vraagt om een partner die meedenkt. 

Knooppunt van disciplines

Als expert in raam- en deurtechniek ontwikkelt en levert VBH oplossingen voor aluminium, kunststof en stalen profielsystemen. Naast kwaliteitsproducten en slimme concepten, is de projectondersteuning van begin tot eind een enorme toegevoegde waarde in het totaalproces. Wouter Stevens, Adviseur Automatische Deursystemen bij VBH: “Deurautomatiek is voor menig klant een lastig onderwerp. Als we schuifdeursystemen even als voorbeeld nemen: zo’n deur is een knooppunt van verschillende disciplines. De aannemer is bouwkundig bezig met de plek waar de schuifdeur geplaatst wordt, op het gebied van elektronica ligt de expertise bij een installateur en de opdrachtgever kijkt naar de gebruikerswensen. En dan hebben we ook nog te maken met wettelijke normen en eisen waar de deur aan moet voldoen.” Norbert Theunissen, Adviseur Elektro & Toegangstechniek bij VBH: “We gaan in een zo vroeg mogelijk stadium met alle betrokken disciplines om tafel. Daarbij is het enorm belangrijk om al vóór de ontwerpfase te bedenken wat de uiteindelijke functie van de deur wordt. Dit combineer je dan met de wensen van de eindgebruiker en de projecteisen op het gebied van veiligheid. Door deze manier van werken worden technische uitdagingen vroegtijdig herkend, kunnen de juiste oplossingen worden bedacht, wordt de gevelbouwer ondersteund en krijgt de opdrachtgever en eindgebruiker een perfect werkend eindproduct.” VBH heeft juist ook voor die specifieke wensen en eisen een uitgebreid slotenpakket. “Met name die combinatie maakt ons redelijk uniek in de markt. VBH biedt haar klanten een oplossing uit één hand.”

Geze Slimdrive SL NT v.v veiligheidsensoren. Vooraanstaande merken worden aangevuld met jarenlange ervaring en slimme engineering.

Begeleiding van A-Z

“Onze brede range producten van vooraanstaande merken in combinatie met onze private label producten systeQ en HvN wordt aangevuld met onze jarenlange ervaring en slimme engineering. Dát maakt ons de totaalleverancier voor de gevelbouwer,” zegt Theunissen. “Onze adviseurs zitten vanaf dag één bij de calculator, werkvoorbereider en engineer om tafel en communiceren tevens met de installateur.” Stevens: “Door multidisciplinair de regie te voeren en te zorgen voor heldere communicatie onderling, komen we samen tot de beste oplossing. We bieden een deskundig advies in productkeuze en begeleiden het gehele proces van schouwen op de bouwplaats tot oplevering aan toe. Regelmatig zijn we op de bouwplaats om met alle disciplines, van kantoor tot keet, het gehele proces zorgvuldig af te stemmen. Zo nemen wij onze klanten werk uit handen en reduceren we de faalkosten in de hele bouwcyclus.” 

Totaaloplossing

Er komt natuurlijk heel wat kijken bij het elektronische en technische deel van draai- en schuifdeuren, maar ook op het gebied van wet- en regelgeving. “Wanneer je de eisen op het gebied van wet- en regelgeving, wensen van de opdrachtgever en eindgebruiker van het gebouw én de functie van de deur in beeld hebt, verzorgen wij het juiste productadvies. Daarbij is het meedenkend vermogen op het stuk techniek en het implementeren van het geheel cruciaal om tot een goed eindresultaat te komen. En precies dáár zit onze kracht,” weet Stevens. “VBH denkt mee, tekent, engineert, ontzorgt, bewaart het overzicht en bewaakt de kwaliteit. We spreken dezelfde taal, denken altijd in duurzame oplossingen en maken de vertaalslag van tekening naar praktijk. De begeleiding, aansturing en montagevoorbereiding in het proces, met als doel het behalen van een optimaal eindresultaat voor klant en eindgebruikers, werpt beslist z’n vruchten af.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details