Platform over gevels, glas & daken
Overname Weekamp Deuren door Deli Home formeel afgerond

Overname Weekamp Deuren door Deli Home formeel afgerond

Deli Home (een participatie van NPM Capital), producent en distributeur van constructieve en decoratieve woonproducten, maakt bekend dat op 4 november de acquisitie van Weekamp Deuren formeel is afgerond.

Eerder heeft Deli Home bekend gemaakt overeenstemming te hebben bereikt over de acquisitie van Weekamp. Hierbij waren de betrokken partijen nog in afwachting van goedkeuring van de ACM, welke op 24 oktober is verkregen. Op 4 november vond de ondertekening van de stukken plaats op het hoofdkantoor van Deli Home te Gorinchem.

De activiteiten van Deli Home en Weekamp sluiten naadloos op elkaar aan. Deli Home heeft een goede handelspositie in zowel binnen- als buitendeuren. Weekamp Deuren biedt een breed scala aan kwaliteitsproducten en services. Het assortiment bestaat o.a. uit voordeuren, achter- en terrasdeuren, garagedeuren, binnendeuren en toebehoren. Bovendien heeft Weekamp een sterke positie in maatwerk, vanwege eigen productiefaciliteiten in Tsjechië en Indonesië. Hiermee vullen Deli Home en Weekamp elkaar ook qua producten en services aan. De overname van Weekamp is daarmee een logische stap die past binnen de strategie van internationalisering, schaalvergroting, maatwerkoplossingen en vergroten van het aandeel eigen productie. Door de bundeling van krachten ontstaat een sterke partij in deuren met ruim € 100 miljoen omzet en bijna 1000 medewerkers.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details