Platform over gevels, glas & daken
NEPROM lanceert whitepaper: De Wkb voor professionele opdrachtgevers

NEPROM lanceert whitepaper: De Wkb voor professionele opdrachtgevers

De wet treedt naar verwachting 1 juli 2022 in werking Met nog een jaar te gaan een goed moment voor de NEPROM om haar leden te informeren.

Samenwerking

In het document worden kennis en tips gedeeld; zo ook door NEPROM-leden die een belangrijke bijdrage leverden aan de totstandkoming. Daarnaast wordt ingegaan op de verhouding met andere partners in de bouwketen en het borgingsproces.

Jan Fokkema, directeur NEPROM: “De Wet kwaliteitsborging voor het bouwen is niet alleen een zaak van aannemers. Ook de professionele opdrachtgever dient haar rol in het proces op te pakken. Er zijn verschillende manieren om daar invulling aan te geven. We hopen dat de whitepaper inspiratie en ideeën biedt voor de juiste inbedding in de hele bouwketen. Nieman is van meet af aan betrokken geweest bij het onderwerp kwaliteitsborging en heeft het opstellen van de whitepaper professioneel begeleid.”

Belangrijkste advies

De meest wezenlijke suggestie die de NEPROM en Nieman doen in het kader van een tijdige voorbereiding op de Wkb is: ga in de keten aan de slag met pilots en oefen gezamenlijk met het nieuwe systeem voor kwaliteitsborging, want alleen dan gaat de kwaliteitslat echt omhoog!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details