Platform over gevels, glas & daken
Gevelbekleding

Modulaire vliesgevelsystemen

De gevestigde heroal C 50 aluminium gevelsystemen voldoen in gelijke mate aan de toenemende eisen met betrekking tot energie-efficiëntie in de gebouwschil en individualisering.

heroal AFI Vokovice kopiëren
Het zonneschermsysteem heroal VS Z kan volledig worden geïntegreerd in de heroal C 50-vliesgevelsystemen, zoals hier in het gebouwencomplex AFI Vokovice in Praag.

Tekst en beeld: Heroal

14 januari 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Om zijn portfolio uit te breiden, heeft heroal invoegelementen en opties ontwikkeld voor de integratie van aanvullende systemen die de reeks aan toepassingen voor heroal-gevelsystemen zullen uitbreiden met toekomstgerichte oplossingen. 

Dankzij variabele, betrouwbare systeemcomponenten bieden de heroal C 50-gevelsystemen oplossingen voor bijna elk bouwproject in de particuliere en commerciële bouw. De toenemende eisen aan energie-efficiëntie in de gebouwschil en ontwerpvarianten, zoals industrieel ontwerp of brandwerendheid, worden meegenomen in de heroal C 50 HI, heroal C 50 PH, heroal C 50 ID en heroal C 50 FP-systeemvarianten. Op basis van deze uitgebreide vereisten heeft herhaal innovatieve oplossingen ontwikkeld voor de modulaire constructie van de gevel, die de functionele mogelijkheden van de heroal C 50-gevelsystemen uitbreiden. 

De heroal C 50-vliesgevelsystemen zijn geschikt voor zowel particuliere als commerciële bouw en kunnen dankzij de heroal-oppervlaktecoating individueel aan de gebouwschil worden aangepast.

Inbouwelementen en systeemoplossingen voor modulaire bouw 

Om een permanent functioneel betrouwbare en veelzijdige oplossing te bieden voor drukbezochte entrees, kan het bewezen heroal D 72-deursysteem optimaal in de gevel worden geïntegreerd. Dankzij het universele ontwerp, de maximale productieafmetingen, de verschillende openingstypes en de mogelijkheid van barrièrevrije integratie, zijn ontwerpopties beschikbaar in verschillende inbouwsituaties. 

Extra transparantie wordt geboden door de ‘zwevende’ raamsystemen heroal W 72 i en heroal W 77 i, die uitkomen zonder zichtbare vleugels en profielen voor het glas en optisch samensmelten met de gevel. Ze staan voor een architectonisch ontwerp met delicate zichtbreedtes en bieden ook uitstekende UW-waarden. 

Een inzetelement dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat is de heroal W 72 VF gemotoriseerde ventilatieklep. De smalle, verdiepingshoge openingselementen integreren zich onopvallend en vormen zo een harmonieus geheel met de gevel.

Op dezelfde manier zorgt de externe zonwering, zoals het volledig geïntegreerde zonne-energiesysteem heroal VS Z voor een aangenaam binnenklimaat. Het textiele ritsscreen biedt effectieve verblinding, visuele en hittebescherming – in verschillende soorten stoffen, kleuren en lichttransmissie. Zelfs op grote hoogtes en bij stormachtig weer is de zonwering dankzij het ritsscreensysteem windvast. 

Volledig geïntegreerde oplossing van het heroal C 50-gevelsysteem en het zonnebeschermingssysteem heroal VS Z

Maximale ontwerpvrijheid 

Om de heroal C 50-gevelsystemen visueel harmonieus aan te passen aan de gebouwschil, biedt heroal een coating aan met een bijzonder duurzame en zeer weerbestendige heroal hwr-poedercoating in alle RAL-kleuren, de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier en de heroal SD-oppervlakteafwerking. Zo worden de heroal C 50-gevelsystemen één geheel met de gebouwschil.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • Z&R

  Z&R

  Platform over zon- en daglichtregulering, rolluiken, terrasoverkappingen en afsluitingen

  Naar website
 • Profiel

  Profiel

  Platform over raam-, deur-, kozijntechniek, hang- en sluitwerk, dak- en geveltechniek, veiligheid

  Naar website
 • I&L

  Instore & Livecomm

  Platform over beurzen, retail & online business

  Naar website
 • I&B

  Installatie & Bouw

  Platform over installatietechniek, klimaatbeheersing en elektriciteit

  Naar website
 • GWW

  Grond / Weg / Waterbouw

  Platform over civiele techniek & infrastructuur

  Naar website
 • B&S

  Beton & Staalbouw

  Platform over beton en staal in de bouw

  Naar website
 • Gevelbouw

  Gevelbouw

  Platform over gevels, glas & daken

  Naar website
 • badz

  Bouwen aan de Zorg

  Platform over bouw en ontwikkeling in de zorg in Vlaanderen en Nederland

  Naar website
 • mediagroeplogo

  Binnenwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
0%