Platform over gevels, glas & daken
Modulaire vliesgevelsystemen
Het zonneschermsysteem heroal VS Z kan volledig worden geïntegreerd in de heroal C 50-vliesgevelsystemen, zoals hier in het gebouwencomplex AFI Vokovice in Praag.

Modulaire vliesgevelsystemen

Om zijn portfolio uit te breiden, heeft heroal invoegelementen en opties ontwikkeld voor de integratie van aanvullende systemen die de reeks aan toepassingen voor heroal-gevelsystemen zullen uitbreiden met toekomstgerichte oplossingen. 

Dankzij variabele, betrouwbare systeemcomponenten bieden de heroal C 50-gevelsystemen oplossingen voor bijna elk bouwproject in de particuliere en commerciële bouw. De toenemende eisen aan energie-efficiëntie in de gebouwschil en ontwerpvarianten, zoals industrieel ontwerp of brandwerendheid, worden meegenomen in de heroal C 50 HI, heroal C 50 PH, heroal C 50 ID en heroal C 50 FP-systeemvarianten. Op basis van deze uitgebreide vereisten heeft herhaal innovatieve oplossingen ontwikkeld voor de modulaire constructie van de gevel, die de functionele mogelijkheden van de heroal C 50-gevelsystemen uitbreiden. 

De heroal C 50-vliesgevelsystemen zijn geschikt voor zowel particuliere als commerciële bouw en kunnen dankzij de heroal-oppervlaktecoating individueel aan de gebouwschil worden aangepast.

Inbouwelementen en systeemoplossingen voor modulaire bouw 

Om een permanent functioneel betrouwbare en veelzijdige oplossing te bieden voor drukbezochte entrees, kan het bewezen heroal D 72-deursysteem optimaal in de gevel worden geïntegreerd. Dankzij het universele ontwerp, de maximale productieafmetingen, de verschillende openingstypes en de mogelijkheid van barrièrevrije integratie, zijn ontwerpopties beschikbaar in verschillende inbouwsituaties. 

Extra transparantie wordt geboden door de ‘zwevende’ raamsystemen heroal W 72 i en heroal W 77 i, die uitkomen zonder zichtbare vleugels en profielen voor het glas en optisch samensmelten met de gevel. Ze staan voor een architectonisch ontwerp met delicate zichtbreedtes en bieden ook uitstekende UW-waarden. 

Een inzetelement dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat is de heroal W 72 VF gemotoriseerde ventilatieklep. De smalle, verdiepingshoge openingselementen integreren zich onopvallend en vormen zo een harmonieus geheel met de gevel.

Op dezelfde manier zorgt de externe zonwering, zoals het volledig geïntegreerde zonne-energiesysteem heroal VS Z voor een aangenaam binnenklimaat. Het textiele ritsscreen biedt effectieve verblinding, visuele en hittebescherming – in verschillende soorten stoffen, kleuren en lichttransmissie. Zelfs op grote hoogtes en bij stormachtig weer is de zonwering dankzij het ritsscreensysteem windvast. 

Volledig geïntegreerde oplossing van het heroal C 50-gevelsysteem en het zonnebeschermingssysteem heroal VS Z

Maximale ontwerpvrijheid 

Om de heroal C 50-gevelsystemen visueel harmonieus aan te passen aan de gebouwschil, biedt heroal een coating aan met een bijzonder duurzame en zeer weerbestendige heroal hwr-poedercoating in alle RAL-kleuren, de exclusieve kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier en de heroal SD-oppervlakteafwerking. Zo worden de heroal C 50-gevelsystemen één geheel met de gebouwschil.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details