Platform over gevels, glas & daken
Gevelstroken in verticale plaatsing

Gevelstroken in verticale plaatsing

Gevelstroken zie je bijna altijd horizontaal geplaatst, ze worden dan ofwel in elkaar geklikt of met een kleine overlap bevestigd. De nieuwste trend in de wereld van de gevels is de verticale plaatsing. Alle mogelijkheden en voordelen van de gekende Cedral sidings blijven behouden, maar de verticaliteit biedt wel nieuwe perspectieven.

Verticale plaatsing

De Cedral-sidings kunnen op verschillende manieren geplaatst worden. Je hebt altijd de keuze tussen Cedral Click (met het tand-en-groefsysteem) en Cedral Lap (met een kleine overlap). Beide mogelijkheden kunnen zowel horizontaal als verticaal toegepast worden. De verticale plaatsing laat nog een derde mogelijkheid toe: alternerend, waarbij de sidings dus afwisselend op en onder elkaar bevestigd worden.

deventer-waterwoningen-cedral-click-wood-c04-3-kopieren

De stroken zijn bestand tegen vele levende organismen zoals schimmels, bacteriën en ongedierte.

 

Waarom kiezen voor Cedral?

Nieuwbouw of renovatie? Met Cedral-stroken zijn de mogelijkheden bijna eindeloos. De sidings zijn verkrijgbaar in een brede waaier van 22 standaardkleuren, telkens met een houtnerfstructuur (Wood) of een licht getextureerde afwerking (Smooth). Zodra ze geplaatst zijn, volstaat het om ze met een sopje af te spoelen indien nodig. Bovendien hoef je de stroken niet te (her)schilderen, aangezien ze meerdere verflagen gekregen hebben tijdens het productieproces.

Duurzaam vezelcement

De Cedral-gevelstroken zijn gemaakt van vezelcement, een hoogwaardig en duurzaam materiaal dat bestaat uit cement, water, zand, kalk en houtvezels. Dankzij de meerlagige vezelstructuur hebben de vezelcementstroken de hardheid van steen, maar zijn ze toch zo makkelijk te verwerken als hout. Een gevel met Cedral beschermt je woning tegen koude, weer en wind. Daarnaast zijn de stroken bestand tegen vele levende organismen zoals schimmels, bacteriën en ongedierte. Cedral bouwmaterialen uit vezelcement zijn onbrandbaar en hebben een uitstekende brandreactieklasse van A2-s1, d0.

deventer-waterwoningen-cedral-click-wood-c04-1-kopieren

Een gevel met Cedral beschermt je woning tegen koude, weer en wind.

 

Gratis kleurstaal

Via de website www.cedral.world kan je een gratis kleurstaal aanvragen om je gekozen kleurtint eens in het daglicht te bekijken. Online vind je ook nog meer informatie en onze Cedral-brochure. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details