Platform over gevels, glas & daken
Expert in advies en specialistisch onderhoud
Sinds 1 januari 2022 vallen de vier divisies – Blankers Schoon, Blankers Specialistisch, Slimm Facilitair en Schoner Werken – onder de paraplu van Slimm Facility Services.

Expert in advies en specialistisch onderhoud

Met ruim 56 jaar ervaring mag Blankers Specialistisch zich met recht expert noemen in advies en gevelonderhoud. De dienstverlening varieert van een breed scala aan gevelreinigingstechnieken tot het werken vanuit een meerjarenonderhoudsplan. Het bedrijf is onderdeel van Slimm Facility Services en vormt voor gebouweigenaren een strategische ketenpartner voor alle facilitaire diensten. 

Waar Blankers Specialistisch voorheen vooral op afroep werd ingeschakeld merkt het bedrijf meer en meer een verschuiving richting periodiek gevelonderhoud.

Blankers Specialistisch is een landelijke organisatie met veel ervaring op het gebied van advisering, glasbewassing, hogedrukreiniging en soft stralen. “We gaan altijd voor een optimaal resultaat”, zegt manager specialistische reiniging Max van den Berg. “Afhankelijk van het type gevel en de aard van de vervuiling kiezen we de meest effectieve methode. Bij voorkeur gebeurt dit duurzaam en vanuit onze meerjarenonderhoudsplanning. We zijn VCA**-gecertificeerd, in het bezit van het OSB-keurmerk glas- en gevelreiniging en onze medewerkers beschikken over alle benodigde SVS-diploma’s.”

Waar Blankers Specialistisch voorheen vooral op afroep werd ingeschakeld merkt Van den Berg meer en meer een verschuiving richting periodiek gevelonderhoud. “Een positieve ontwikkeling, waarbij we onze kennis en ervaring inzetten om samen met de opdrachtgever tot een oplossing te komen. Door periodiek te reinigen, hoeven we veelal geen chemische middelen te gebruiken en kunnen we op een milieuvriendelijke wijze (met stoom) een pand langdurig schoonhouden. We maken gebruik van eigen materialen en hulpmiddelen, en zijn dus volledig zelfvoorzienend.”

Blankers Specialistisch maakt gebruik van eigen materialen en hulpmiddelen, en is dus volledig zelfvoorzienend.

Sinds 1 januari 2022 vallen de vier divisies – Blankers Schoon, Blankers Specialistisch, Slimm Facilitair en Schoner Werken – onder de paraplu van Slimm Facility Services. “We zijn ervan overtuigd dat wij vanuit een breeds scala aan diensten veel meer toegevoegde waarde kunnen bieden aan onze opdrachtgevers. Wij regisseren feitelijk alle facilitaire diensten via één aanspreekpunt en garanderen op die manier altijd de Best Deal!”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details