Platform over gevels, glas & daken
DUCO introduceert Pricing Tool voor snel genereren van prijsoffertes

DUCO introduceert Pricing Tool voor snel genereren van prijsoffertes

DUCO kondigt, als toonaangevende speler in de ventilatie-industrie, met trots de lancering aan van de DUCO Pricing Tool. Het is een geavanceerde online tool waarmee installateurs moeiteloos nauwkeurige prijsoffertes kunnen maken voor een breed scala aan mechanische- of balansventilatieprojecten.

De DUCO Pricing Tool biedt installateurs de mogelijkheid om een kostenraming te genereren voor ventilatiesystemen, inclusief alle essentiële benodigdheden. Van ventilatieboxen (systeem C), wtw-units (systeem D), DucoFlex luchtkanalensysteem,  tot ventielen en dak- en muurdoorvoeren. Met een gebruiksvriendelijke interface stelt deze innovatieve tool installateurs in staat om:

  • Geen kostbare tijd te verspillen aan wachttijden; de tool is 24/7 online beschikbaar.
  • Een handig overzicht te krijgen van de volledige materiaalbehoefte voor verschillende projecten.
  • Toegang te krijgen tot een overzicht van zowel lopende als afgeronde projecten en prijsofferte.
  • Directe toegang te hebben tot DUCO trainingsvideo’s voor verdere ondersteuning.

“Met de introductie van de DUCO Pricing Tool willen we installateurs nog meer ontzorgen en hen voorzien van een krachtige en efficiënte manier om hun offerte- en projectmanagement makkelijker te maken“, aldus Marco van Damme, Sales Manager Installatie. “Deze tool is ontworpen zodat installateurs tijd kunnen besparen, maar toch een nauwkeurige prijsinschatting kunnen maken en hun projecten naadloos kunnen beheren. Dit resulteert in verbeterde efficiëntie en klanttevredenheid.

Na gebruik van de DUCO Pricing Tool ontvangt de gebruiker een gedetailleerde materiaal- en prijsraming van het ingevoerde project. Die lijst kan men downloaden als een PDF- of Excelbestand. Daarnaast biedt de tool ook een systeemconfiguratie, ventilatieberekening en een blanco meetrapport voor ventilatieverslaggeving, ideaal voor de kwaliteitsborger en 100% future-proof met het oog op de WKB.

Installateurs die geïnteresseerd zijn in het gebruik van de DUCO Pricing Tool kunnen zich hier gratis registreren. Voor meer informatie en ondersteuning kunnen installateurs contact opnemen met het team van DUCO .

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details