Platform over gevels, glas & daken
Decoratieve wandbekleding voor binnen en buiten met Varia-Click

Decoratieve wandbekleding voor binnen en buiten met Varia-Click

Ontdek het klikbare gevelsysteem van Comhan Holland

De uitstraling van gevels, muren en plafonds geheel naar eigen wens vormgeven met het nieuwste gevelsysteem ‘Varia-Click’ van Comhan Holland. Met dit tweeledige aluminium systeem ‘klikt’ u binnen no time eenvoudig aluminium kokers vast. Varia-Click is onderhoudsvrij, duurzaam en heeft een lange levensduur.

Varia-Click gevelbekleding buiten

Het perfecte alternatief voor het houten blokprofiel

Het creëren van een esthetische, decoratieve en warme uitstraling voor gebouwen of interieurs wordt vaak gerealiseerd met een houten blokprofiel. Met de gevelprofielen van Varia-Click is het mogelijk dezelfde looks te creëren én ervaart u de grote voordelen van aluminium.

Voordelen aluminium gevelprofielen:

  • Onderhoudsvrij
  • Lange levensduur
  • Licht in gewicht
  • Kostenbesparend
  • Duurzaam
  • Eenvoudig te monteren

Varia-Click wandbekleding binnen

Klik… en klaar!

Het grootste gemak van Varia-Click is dat u de gevelprofielen, zowel binnen als buiten, eenvoudig monteert. Met het tweeledig aluminium gevelsysteem klikt u de aluminium kokers eenvoudig vast op de gewenste plaats. Deze gevelprofielen zijn ook uitermate handig om snoeren of bedrading gemakkelijk en netjes weg te werken.

Plaats de Varia-Click profielen als gevelbekleding, lattenwanden, plafonds, in openbare ruimtes of stands op beurzen en exposities. Klik… en klaar!

Direct uit voorraad leverbaar

Comhan Holland levert de klikbare aluminium kokers direct uit voorraad op handelslengte à 6100 mm in twee houtkleuren: Naturel Eiken en Amerikaans Kersen. Wilt u de profielen in een andere kleur? Comhan biedt drie mogelijke oppervlaktebehandelingen:

  • Hout-, steen- of metaallook gesublimeerd
  • Blank of in goud- en bronskleuren geanodiseerd
  • RAL kleur gepoedercoat (in hoogglans, metallic, matt of fijn structuur)

De komende maanden wordt de Varia-Click serie met klikbare aluminium kokers verder uitgebreid. Wilt u niet langer wachten en bent u benieuwd naar dit nieuwe gevelsysteem? Vraag hier gratis een monster aan.

Over Comhan Holland

Comhan Holland is ruim 70 jaar actief als producerend aluminium groothandel voor de bouw, industrie en visuele communicatie. Als geen ander kent Comhan de eisen die deze sectoren aan aluminium platen, profielen en systemen stellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details