Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Comhan Holland

Aluminium uit voorraad en op maat
Comhan Holland is een producerende groothandel op het gebied van aluminium platen, profielen, en slimme aluminium systemen. Wij hebben een grote voorraad en een arsenaal aan kennis in huis en zijn daarom een partner van formaat voor grote, maar ook voor kleinere projecten.

Door meer dan 70 jaar ervaring weten we als aluminium leverancier altijd snel en kundig op elke vraag in ons vakgebied te antwoorden. Heeft u maatwerk nodig? Bij ons kunt u terecht voor RVS en aluminium op maat.

Aluminium voor Gevelbouw
Comhan weet als geen ander aan welke eisen aluminium voor gevelbouw moet voldoen. Zeker als het gaat om zichtwerk is het belangrijk dat de producten van hoge kwaliteit zijn. Bent u op zoek naar aluminium gevelbekleding systemen zoals waterslagen, aluminium composiet sandwichpanelen of zonwering onderdelen? Deze, en vele andere systemen, kunt u bij Comhan al vanaf 1 stuk of in bulk uit voorraad bestellen.

Heeft u een profiel nodig dat precies is afgestemd op uw specifieke wensen? Comhan geeft advies en ontwikkelt graag met u mee! 

Aluminium ankerplaten, hijsankers en kikkerplaten
Comhan Holland lanceert drie nieuwe aluminium gevelproducten: aluminium ankerplaten, hijsankers en verstelbare kikkerplaten. Hiermee hijst u de gevelelementen op en verankert ze snel en doelmatig aan de verdiepingsvloeren. Deze aluminium producten zijn onmisbaar voor de gevelbouw. Licht, sterk en duurzaam. Op verzoek op maat gemaakt, volgens uw specificaties en tekening.

Klant en/of project specifiek
Detailleringen van deze producten wijken bij vrijwel elk project af en maakt Comhan dus klant en/of project specifiek uit haar standaard systemen. Met een eigen ontwerpafdeling, is Comhan in staat klantspecifieke oplossingen aan te dragen en levert zij voorbewerkte halffabricaten. Comhan denkt graag mee over de oplossingen voor problemen waar u als de klant tegenaan loopt.

Neem contact op met Comhan voor meer informatie of een offerte!

SYSTEMEN VOOR VISUELE COMMUNICATIE
Comhan ontwikkelt al meer dan 30 jaar in eigen huis aluminium systemen voor visuele communicatie. Van grote doek-spansystemen voor buiten tot verlichte of onverlichte textielframes om binnen toe te passen. Van bewegwijzering systemen en reclamezuilen die met LED-verlichting als lichtreclame ingezet kunnen worden tot terrasscherm systemen die zowel functioneel zijn en dienen als reclamemiddel.

Vindt u in ons uitgebreide assortiment toch niet het systeem dat u zoekt? Comhan ontwikkelt continu nieuwe systemen en denkt graag met u mee!

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Amsterdamseweg 27
1422 AC Uithoorn
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)297 513636 E-mailadres comhan@comhan.com Website comhan.com

kaart

Gerelateerde artikelen

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details