Platform over gevels, glas & daken
Raamluiken voor buiten op maat
De raamluiken worden door Shutters Inc. volledig in eigen beheer vervaardigd in vele variaties.

Raamluiken voor buiten op maat

Perfecte isolatie onder alle seizoenen

Een gebouw(ontwerp) net wat extra cachet geven? Denk eens aan het toepassen van raamluiken en profiteer direct van een perfecte isolatie, zowel in de zomer als in de winter. Met 35 jaar ervaring in de hout- en aluminiumindustrie, wordt dit oer-Hollandse product door Shutters Inc. volledig in eigen beheer vervaardigd in vele variaties. “Beperkingen zijn er nauwelijks”, zegt directeur Jelmer Flipse. Behalve het gebruikelijke hardhout, levert Shutters Inc. binnenkort ook maatwerk in kunststof en zelfs in aluminium.

Raamluiken geven een gebouw van buiten een bijzondere aanblik. Ze stralen karakter en klasse uit.

Raamluiken geven een gebouw van buiten een bijzondere aanblik. Ze stralen karakter en klasse uit. “Daarnaast bieden ze extra privacy en beschermen ze tegen de weersinvloeden, zoals fel zonlicht of gure wind”, zegt Jelmer. “Door de isolerende werking van de raamluiken blijft een gebouw in de winter langer warm en in de zomer langer koel.” Shutters Inc. produceert raamluiken in verschillende soorten en maten. “In hardhout is er in de basis keuze uit vier verschillende modellen, ieder met een eigen stijl. Eventueel kunnen we deze basisstijlen ook verder op smaak brengen, naar gelang de wens van de architect en opdrachtgever.”

Topkwaliteit kleuren

Shutters Inc. levert de houten raamluiken, zonder of met grondverf of in vier standaard voorlakkleuren. “De kleur is dekkend voor de eerste periode”, verzekert Jelmer. “Uiteraard is het ook mogelijk om de raamluiken direct in een topkwaliteit buitenlak te zetten, maar daarvoor rekenen we wel een meerprijs. Voor kunststof luiken is een houtnerf mogelijk in meerdere kleuren, en bij de aluminium luiken veel gewenste kleuren middels een poedercoating.”

Behalve het gebruikelijke hardhout, levert Shutters Inc. binnenkort ook maatwerk raamluiken in kunststof en zelfs in aluminium.

De raamluiken worden standaard geleverd met een luikbeslag naar keuze. “Voor zowel muur- als kozijnmontage zijn er verschillende soorten beslag leverbaar en ook qua luikvaszetters en middensluitingen is er volop keuze. Zo bieden we voor iedere stijl, van klassiek tot modern, een passende oplossing. Het luikbeslag wordt standaard voorzien van een RAL 9005 poedercoating. Naast het vaste en draaibare beslag, zijn er ook schuifbare luiken mogelijk, zodat bij iedere situatie of hoogte bedienbare luiken geleverd kunnen worden.”

Van advies tot realisatie

Shutters Inc. opereert vanuit twee vestigingen in Nederland en verdeelt het oer-Hollandse product in de Benelux, Duitsland en Frankrijk. “Met een team van specialisten voorzien we architecten en opdrachtgevers graag van passend advies en denken mee in oplossingen. Geen ontwerp is ons te gek. Dat is ook het mooie van dit product, het kent vrijwel geen beperkingen. En behalve in hardhout leveren we de raamluiken ook in andere materialen, zoals in kunststof en zelfs in aluminium, waarvoor we nu een project aan het uitwerken zijn. Dus ben je op zoek naar een standaard of wellicht meer specifieke oplossing, daag ons gerust uit.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details