Platform over gevels, glas & daken
Gevelbekleding

De Circulaire Geveleconomie: Weet jij al wat het concreet betekent?

Circulaire-geveleconomie

9 november 2020 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

Wat is de circulaire geveleconomie exact? En wat betekent het voor uw bedrijf en voor de branche? Voor de keuze in materialen voor het volgende bouwproject? Wat betekent het voor de ontwerpfase? En de kosten? En wat verandert er aan de eisen die gesteld worden aan bouwprojecten vanuit de overheid?

Heel veel vragen die in de branche leven. Niet alle vragen kunnen nu al beantwoord worden. Maar duidelijk is wel dat de circulaire geveleconomie voorziet in de wens van de overheid om in 2050 onze CO2 uitstoot 100% te hebben gereduceerd. En om dat te bereiken moeten bouwprojecten vanuit de overheid al vanaf 2023 volledig circulair zijn. De vraag in de markt gaat hierdoor enorm veranderen.

VKG wil dat iedereen die werkzaam is in deze branche weet waar de Circulaire Geveleconomie voor staat zodat partijen hun kansen kunnen overwegen en pakken.

Bekijk hieronder de video die VKG maakte voor meer kennis over de Circulaire Geveleconomie en welke kansen het biedt. Doe er uw voordeel mee en luister ook de podcast voor meer achtergronden en overwegingen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Gevelbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details