Platform over gevels, glas & daken
Cosentino presenteert de 15e editie van de Cosentino Design Challenge

Cosentino presenteert de 15e editie van de Cosentino Design Challenge

Cosentino, het toonaangevende Spaanse bedrijf dat innovatieve materialen produceert en distribueert voor de wereld van architectuur en design, presenteert de vijftiende editie van de internationale competitie Cosentino Design Challenge (CDC). De organisatie van deze competitie heeft de wedstrijd van dit jaar aangekondigd via een wereldwijd online evenement dat, wederom, architectuur- en designstudenten over de hele wereld uitdaagt, om te onderzoeken en te creëren. Studenten hebben tot 1 juni 2021 de tijd om een project in te zenden.

Cosentino is op zoek naar inspirerende projecten die geweldige ideeën bieden voor de thema’s architectuur en design. In de categorie Architectuur is het thema “Keukens met een ziel – nieuwe visies voor alledaagse ruimtes”. In de categorie Design wordt studenten gevraagd na te denken over “Cosentino… materiaal en sensaties”. Deelnemers hebben absolute vrijheid om hun projecten te ontwikkelen met als enige vereiste dat ze een aantal van de innovatieve materialen bevatten die Cosentino biedt: Silestone®, Dekton® en/of Sensa by Cosentino®.

CDC is een initiatief dat Cosentino’s toewijding aan het talent en de creativiteit van toekomstige generaties van professionals weergeeft. De CDC is een unieke kans waarbij studenten kunnen werken met de materialen en producten die ze in hun toekomstige projecten zullen gaan gebruiken. De medewerking van 32 internationale scholen en universiteiten, evenals de deelnamecijfers, die vorig jaar opnieuw het aantal door de jury beoordeelde projecten overtroffen, zijn het bewijs van het prestige van de Cosentino Design Challenge.

De officiële presentatie van CDC 15 vond, vanochtend, 5 november, plaats via een online evenement, dat te zien is op het Cosentino TV-kanaal op YouTube. Gepresenteerd door Santiago Alfonso, Vice President Communicatie en Marketing van Cosentino Group en President van de CDC; Adelina Salinas, architect en coördinator van de wedstrijd; en Ricardo Santonja, professor, fotograaf en medewerker sinds het begin van de CDC. Tijdens het evenement werden ook de winnaars van de vorige editie bekend gemaakt. Bekijk de website.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details