Platform over gevels, glas & daken
Overig

Bestaande gebouwen moderniseren

heroal_verarbeitungsservice-kopieren

5 augustus 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Bij een geslaagde modernisering is het zaak het bestaande en het nieuwe harmonisch te combineren. heroal raam- en deursystemen maken gebouwen technisch en energetisch weer up-to-date.

De redenen voor een modernisering lopen zeer uiteen: het kan de wens naar extra warmte-isolatie of inbraakpreventie zijn, een verbouwing voor barrièrevrij wonen of de optische verandering van het gebouw door vormgevende elementen of een aanbouw. Door het grote aantal raam- en deursystemen en de praktisch onbeperkte vormgevingsmogelijkheden biedt heroal oplossingen die zijn afgestemd op alle bestaande gebouwen tot aan gebouwen onder monumentenzorg. Het grote voordeel van heroal systemen schuilt daarbij in de hoge kwaliteit en de onderlinge compatibiliteit van de systemen. Daardoor kan men de producten achteraf snel en eenvoudig monteren, passen deze optimaal in de bestaande gebouwschil en bestaat de optie om deze te combineren met moderne technologieën, zoals Smart Home.

Door modulair opgebouwde profielsystemen voor ramen, deuren en gevels kunnen U-waardes voor alle eisen gerealiseerd worden, zelfs voor passiefhuizen.

 

Energie-efficiëntie                        

Door modulair opgebouwde profielsystemen voor ramen, deuren en gevels kunnen U-waardes voor alle eisen gerealiseerd worden, zelfs voor passiefhuizen. Zo kan men bij de modernisering van een bestaand pand besparen op de energiekosten en tegelijkertijd het wooncomfort verhogen.

Veiligheid

Aangezien inbraakwering op de begane grond in Nederland verplicht is, speelt het veiligheidsaspect ook bij moderniseringsmaatregelen een grote rol. heroal raam-, schuif- en deursystemen zijn gecertificeerd door SKG-IKOB en gaan met een weerstandsklasse tot SKG3* zelfs een stuk verder dan de wettelijke eisen voor veiligheid en inbraakwering.

Barrièrevrijheid

Om barrièrevrije toegangszones volgens de normen te realiseren, biedt heroal deur- en raamsystemen met nul-barrière aan. Het integreerbare drainagesysteem heroal DS beschermt tegelijkertijd tegen vochtschade in de ruimte door het oppervlaktewater zonder ophopingen af te voeren.  

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erik Imming

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details