Platform over gevels, glas & daken
Versie 12 van de digitale alleskunner komt eraan
Een prettige werkomgeving inspireert de ontwikkelaars van Orgadata om creatieve oplossingen te vinden. Goed voor de LogiKal-software. (Beeld: Jakob Prößdorf.)

Versie 12 van de digitale alleskunner komt eraan

De allrounder ondersteunt verwerkers bij alle werkstappen en garandeert meer efficiëntie en productiebetrouwbaarheid. Welk framemateriaal er ook wordt gebruikt, welke profielen, hang- en sluitwerk en andere accessoires ook worden verwerkt of welke machines er in de werkplaats werken – Logikal ondersteunt u altijd.

Logikal brengt het hele dagelijkse leven van de gevelbouwer in kaart. In alle fasen van uw werk bent u verzekerd van digitale ondersteuning: het programma helpt gebruikers uitgebreid: van projectinvoer tot calculatie, offerteaanvraag, constructie, werkvoorbereiding en intelligente aansturing van CNC-machines. Meet de statica voor, maak wandaansluitingen of bepaal de sparing: alles is eenvoudig mogelijk met Logikal. Daarnaast biedt Logikal gebruikers een geïntegreerde CAD en een aantal standaard interfaces, bijvoorbeeld naar AutoCAD en PPS- en ERP-systemen.

Orgadata’s moderator-duo Dora Schneider en Sebastian Bode zullen binnenkort gedetailleerde informatie geven over de nieuwe functies in Logikal 12.

Geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid

De volgende is een grote update – de sprong naar versie Logikal 12. Een hoogtepunt is de nieuwe look en de geoptimaliseerde gebruiksvriendelijkheid van het programma. In LogiKal 12 is alles nog duidelijker geworden. Hiervoor wordt onder meer gezorgd door de nieuwe iconen in het programma, die het gebruikers erg gemakkelijk maken. De nieuwe LogiKal ziet eruit als een MS Office-programma.

De Logikal-makers behaalden ook een overtuigende prestatie in de 12-versie met het nieuwe 3D-display. Dit zal alle gebruikers bevallen, of ze nu met Logikal’s eigen CAD werken of met een ander CAD-programma dat via een interface met de software van Orgadata is verbonden.

Met de nieuwe versie Logikal 12 zijn uitgebreide opties beschikbaar in de 3D-weergave. (Beeld: Anastasia Schaadt.)

Multi-window-functie

Met de 12 versie zijn er ook nieuwe functies in de kantoren en werkplaatsen voor raam-, deur- en gevelbouw. Een voorbeeld hiervan is de multi-window-functie. Hierdoor kun je zowel meerdere elementen als verschillende projecten tegelijk openen. In het hart van het programma, het projectcentrum, is al veel verbeterd.  Het begint allemaal in het Logikal-projectcentrum. Hier worden alle projecten gestart en de individuele elementen gecreëerd: of het nu gaat om een ​​raam in een eengezinswoning, een deur voor een winkel of een gevel voor een groot project. Vanaf dat moment worden gebruikers stap voor stap begeleid bij het maken van een project. 

Orgadata heeft een zeer informatief concept bedacht voor de introductie van de 12-versie van Logikal. Alle gebruikers van de software worden meegenomen op weg naar de 12-update. Gedetailleerde video’s maken het gemakkelijk om met Logikal 12 aan de slag te gaan. De voordelen en verbeteringen van Logikal 12 zijn snel en eenvoudig te zien. De gebruikers kunnen zich verheugen op een Logikal-versie waarmee ze ideaal gepositioneerd zijn voor de uitdagingen van vandaag en morgen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details