Platform over gevels, glas & daken
Stil en veilig deuren sluiten: de nieuwe TS 5000 SoftClose van GEZE

Stil en veilig deuren sluiten: de nieuwe TS 5000 SoftClose van GEZE

Met de TS 5000 biedt GEZE nu al een echt universeel wapen voor het veilig en zelfstandig sluiten van brand- en rookwerende deuren. De specialisten in innovatieve deur-, raam- en veiligheidstechnologie hebben hun bestseller nu verder ontwikkeld en lanceren de TS 5000 SoftClose variant voor situaties waar een deur moet sluiten met maximale veiligheid – maar met minimaal geluidsvolume. De nieuwe deurdranger is tegelijkertijd uitzonderlijk snel en eenvoudig te installeren omdat met slechts één innovatief ventiel de sluitsnelheid kan worden ingesteld.

Dé oplossing voor geluidsgevoelige gebieden waar veilige toegang nodig is

De TS 5000 SoftClose is een elegante oplossing voor deursituaties met uitdagende omgevingscondities, bijvoorbeeld bij wind en zuigkracht of veranderende drukverhoudingen in sluisdeursituaties en trappenhuizen. Hier helpt de TS 5000 SoftClose om zware deuren betrouwbaar maar stil te sluiten. Dit maakt het de ideale deurdranger in omgevingen die gevoelig zijn voor geluid: of het nu in hotels of restaurants is waar gasten ongestoord willen slapen of van hun eten willen genieten, of in zorginstellingen zoals ziekenhuizen, waar mensen behoefte hebben aan rust. Ook ruimtes die veilige toegangscontrole nodig hebben, zoals huisartsenpraktijken, kantoren en overheidsgebouwen, kunnen met de TS 5000 SoftClose veilig en stil worden afgesloten.

Voordelen voor installatiebedrijven: snelle montage en eenvoudige montage achteraf

Ook voor installatiebedrijven biedt de TS 5000 SoftClose grote mogelijkheden: dankzij de doordachte en beproefde constructie, die gelijk is aan die van de TS 5000, is de montage van de deurdranger zeer tijdbesparend. Het is ook heel eenvoudig om de sluitsnelheid correct af te stellen via slechts één ventiel, zonder dat er extra hulpstukken hoeven te worden gebruikt. Tegelijkertijd is de TS 5000 SoftClose eenvoudig achteraf aan te brengen, omdat hij dezelfde compacte afmetingen heeft als de TS 5000. De sluitsnelheid is vanaf de voorzijde traploos instelbaar tussen 15 en 0 graden. Een visuele sluitkrachtweergave maakt de taak ook eenvoudiger. Deze tijdsbesparing stelt professionele vakmensen in staat efficiënter te werken.

Meer gemak en bewezen veiligheid

De nieuwe TS 5000 SoftClose heeft ook duidelijke voordelen voor gebruikers en facilitair management: het biedt meer gemak met bewezen veiligheid. En net als bij de TS 5000 kunt u altijd rekenen op een betrouwbare naleving van de voorschriften, zoals bijvoorbeeld op het gebied van brandveiligheid. Dankzij de eenvoudige instelbaarheid van de TS 5000 SoftClose kan elke deur individueel worden aangepast aan de omstandigheden en eisen ter plaatse om storend dichtslaan van deuren te voorkomen, zelfs bij wind of zuigkracht. En omdat vervanging binnen de TS 5000-familie zo eenvoudig is, zijn er geen extra kosten voor extra componenten en is er geen verstoring van de bedrijfsvoering. De nieuwe TS 5000 SoftClose is nu verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details