Platform over gevels, glas & daken
Overname van NelfKoopmans door PearlPaint Group

Overname van NelfKoopmans door PearlPaint Group

PearlPaint Group heeft half mei 2023 NelfKoopmans overgenomen. 

Met de overname voegt PearlPaint Group een zeer professionele en succesvolle verfonderneming toe aan haar activiteiten. NelfKoopmans heeft een rijke historie die begint in 1916 in Groningen als de Nederlandsche Elektrische Lakfabriek (N.E.L.F.) een van de eerste verffabrikanten is die elektriciteit gebruikt om verf te produceren. Koopmans Verf bestaat zelfs al sinds 1885. Inmiddels produceert NelfKoopmans volledig klimaatneutraal in een zeer moderne fabriek in het Friese Marrum. 

Wat NelfKoopmans en PearlPaint verbindt is ondernemerschap, focus op nicheproducten, excellente persoonlijke service en onze gezamenlijke overtuiging dat de gecombineerde kracht van NelfKoopmans en PearlPaint onze klanten, gebruikers en partners veel voordelen zal opleveren. 

PearlPaint én NelfKoopmans ontwikkelen, produceren en leveren vloei- en kneedbare kwaliteitsproducten voor herstellen, beschermen, onderhouden en reinigen. Beide ondernemingen voeren een portfolio van zeer gerenommeerde en complementaire merken. 

NelfKoopmans zal als zelfstandige onderneming binnen de groep blijven opereren. Paul Dokter blijft werkzaam bij NelfKoopmans en zal zich focussen op groei van de merken. Paul zal met zijn ondernemerschap, kennis en ervaring een waardevolle bijdrage gaan leveren aan de verdere ontwikkeling van PearlPaint Group. 

Afspraken met klanten en leveranciers blijven ongewijzigd. De salesaccountmanagers en inkopers van NelfKoopmans én PearlPaint zullen de komende tijd contact opnemen om te bespreken welke mogelijkheden ontstaan om de samenwerking te versterken. 

PearlPaint Group en NelfKoopmans hebben het volste vertrouwen dat haar klanten én gebruikers zullen profiteren van de verbreding en verdieping van het productaanbod, de intensivering van de productontwikkeling en van de verdere professionalisering van onze dienstverlening. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details