Platform over gevels, glas & daken
Nieuwe dubbelzijdige PE-schuimtape met speciale kleefstof hecht nog beter op alle oppervlakken
Met de tesa® 65620 InvisiBond Safe Lift biedt de specialist een eenmalig verwijderbare dubbelzijdige PE-schuimtape.

Nieuwe dubbelzijdige PE-schuimtape met speciale kleefstof hecht nog beter op alle oppervlakken

Zelfklevende tapes zorgen voor het verbinden van materialen. De dubbelzijdige PE-schuimtapes in het gamma van specialist tesa® worden vooral gekenmerkt door hun vermogen om onregelmatige oppervlakken te compenseren, waardoor een hoge kleefkracht, zelfs op ruwe oppervlakken, en een uitstekende schokabsorptie gegarandeerd worden. De firma biedt met de tesa® 65620 InvisiBond Safe Lift een eenmaligverwijderbare dubbelzijdige PE-schuimtape uitgerust met een veelzijdige speciale kleefstof. Die zorgt ervoor dat de tape stevig hecht op gevoelige oppervlakken. Het unieke concept garandeert de gebruiker dat er bij verwijdering geen residu of beschadiging achterblijft. De lijm aan de linerzijde werd speciaal gekozen voor veeleisende oppervlakken, zoals ruw behang of verf.

“De ervaring leert ons dat het grootste nadeel van conventionele foamtapes pas echt duidelijk wordt, als men deze moet verwijderen. Vooral op gevoelige oppervlakken, bijvoorbeeld geverfde muren, treedt dan beschadiging op. Daarom hebben we geïnvesteerd in de ontwikkeling van een oplossing die dit probleem moet vermijden. Het resultaat is de InvisiBond Safe Lift (tesa® 65620),” stelt marketing & communications manager Jonas De Backer. “Deze tape met een beproefde revolutionaire kleefstof maakt een veilige en stevige hechting op de meest uiteenlopende gevoelige oppervlakken mogelijk. Het unieke ontwerp van het product zorgt er ook voor dat de gebruiker de tape opnieuw kan verwijderen zonder dat daarbij beschadiging aan het materiaal aangebracht wordt. Tijdens het verwijderen splitst de PE-foam cohesief, waardoor er taperesten aan beide zijden van de gelijmde producten achterblijven. Die resten kunnen dan eenvoudig verwijderd worden, zonder dat de oppervlakken schade oplopen. Door de keuze voor een verhoogd gewicht van de lijmcoating aan de linerzijde kan de eindgebruiker dit product veilig gebruiken, ook bij veeleisende oppervlakken, zoals ruw behang of verf.”

De tesa® 65620 InvisiBond Safe Lift heeft een totale dikte van 2.000 µm en wordt gekenmerkt door een rekkracht van 12 N/cm en een kleefkracht van 4 N/cm op zowel staal als PE. Deze dubbelzijde PE-schuimtape is ideaal voor uiteenlopende toepassing, waaronder het verlijmen van decoratieve elementen op muren, het monteren van geluidsabsorbers in kantoren en het aanbrengen van tijdelijke signalisatie, om er maar een paar te noemen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details