Platform over gevels, glas & daken
Gevelbekleding

Nesto, de nieuwe gevelbekleding van AluK

Nesto_Woning1_LR

12 juli 2022 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

 De aluminium gevelbekleding die een eigentijdse architectuur onderlijnt. 

AluK tilt het strakke gevelbeeld en architecturale totaalplaatje naar een nog hoger niveau met Nesto, de nieuwe aluminium gevelbekleding met een duurzaam karakter. Nesto kent een strak design dat perfect combineerbaar is met de raam- en (schuif)deursystemen binnen het gamma van AluK. 

Met Nesto creëer je voortaan een architecturaal accent op iedere gevel dankzij een onzichtbare bevestiging en strakke lijnen. De nieuwe gevelbekleding van AluK vult het bestaande gamma aan aluminium oplossingen verder aan en vindt zijn weg naar zowel nieuwbouw als renovatieprojecten. 

Eenvoudige fabricage en montage 

De aluminium profielen van Nesto zijn eenvoudig op maat van elk project te zagen en kunnen dankzij een eenvoudig, maar doordacht kliksysteem op een efficiënte manier geïnstalleerd worden op elke gevel. Het duurzame karakter van dit systeem zorgt voor een stevige gevelconstructie dat bestand is tegen verschillende weersomstandigheden en weinig onderhoud vraagt. Dat is levenslang genieten van een ongeziene kwaliteit. 

Twee designvarianten 

Nesto biedt geveloplossingen voor zowel residentiële woningen als commerciële, industriële of openbare gebouwen. Het aanbod bestaat uit twee designvarianten die onderling combineerbaar zijn; verticale blokprofielen met een diepte van respectievelijk 20 mm (type 1) en 35 mm (type 2). Daarnaast laten diverse hoekprofielen het toe om de gevelbekleding netjes af te werken op een hoek. 

Ontwerpvrijheid 

Black is the new black. De trend van minimalisme en zwart zet zich voort op de markt. Ook de aluminium profielen kunnen in zwart gepoedercoat worden met het Qualicoat Seaside-label, maar zijn nagenoeg in alle kleuren verkrijgbaar. Voor een innoverend design kan je onder andere kiezen voor een gouden gevel in anodisatielook. 

De gevelbekleding is bovendien eenvoudig te demonteren of vervangen waardoor de aluminium profielen op hun beurt opnieuw gerecycleerd kunnen worden en zo een minimale impact op het milieu hebben. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Dirk Mulder

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details