Platform over gevels, glas & daken
MDG-NET presenteert: Online tafelgesprek logistiek landschap van de toekomst

MDG-NET presenteert: Online tafelgesprek logistiek landschap van de toekomst

Hoe ontwikkel je een duurzaam, logistiek landschap dat meerwaarde biedt voor zowel de omliggende wijk als de natuurlijke omgeving? En op welke manier kun je de groeiende vraag naar bedrijventerreinen landschappelijk goed inplannen zónder verdere verdozing van het Nederlandse landschap? Complexe, actuele, maatschappelijk vraagstukken waaraan het netwerk van MDG-NET een grote bijdrage kan leveren. Want als geen ander weten wij de mogelijkheden van hoogwaardig, duurzaam metaal en staal voor bijvoorbeeld het creëren van ruimtelijke glaswanden of ‘open’ plafonds.

Tijdens het MDG-NET Online Tafelgesprek op donderdag 29 april a.s. om 14.00 uur bespreekt onze voorzitter Robert-Jan Steegman (na eerst een korte ALV-formaliteit) samen met tafelgasten Christa Courage en Cees-Jan Pen aan de hand van enkele thema’s mogelijkheden van het logistieke landschap van de toekomst voor onze sector. Courage is eigenaar van Courage interieur en Courage architecten, een architectenbureau gedreven door daglicht en liefhebber van het gebruik van staal. Pen, deskundige op het gebied van werklocaties, is lector bij het lectoraat ‘De Ondernemende Regio, een onderzoeksgroep verbonden aan Fontys Hogeschool Economie en Communicatie.

Tenslotte geeft het drietal de aftrap voor de Architectuurprijs, waar Christa Courage en Cees-Jan Pen samen de jury vormen. Het tafelgesprek is geheel interactief te volgen en geeft u de mogelijkheid om vragen te stellen en uw gedachten met een breed publiek te delen.

Mis deze kans niet en meld u snel aan! https://www.bigmarker.com/onair/MDG-NETtafelgesprek

Presentatie

Robert-Jan Steegman
Voorzitter MDG-NET (moderator en financieel directeur bij Nestinox)
Christa Courage
Eigenaar Courage Architecten en Courage Interieur (tafelgast)
Cees-Jan Pen
Lector de Ondernemende Regio Fontys Hogeschool (tafelgast)

Voor wie

Iedereen die actief is in de bouw en geïnteresseerd in bouwen met stalen dak- en gevelmaterialen. Van producenten, toeleveranciers tot aan architecten, constructeurs en aannemers. Ook niet-leden van MDG-NET zijn van harte welkom!

Kosten voor deelname
Geen

Wanneer 
Donderdag 29 april 2021

Hoe laat
Aanvang 14.00 uur

Duur
Ongeveer 1 uur (14.00 – 15.00 uur)

U kunt het webinar volgen vanaf uw computer, tablet of telefoon.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details