Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

IJdema Coating en IJdema Poedercoating overgenomen en nu onderdeel van de Intal Groep.

ijdema-kopiëren

1 september 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Per 1 augustus jl. zijn IJdema Coating en IJdema Poedercoating overgenomen door de Intal Groep. Deze overname is een geweldige toevoeging aan de Intal Groep en zorgt ervoor dat zowel Intal als Thermal Breaks nog sterker en onafhankelijker worden. IJdema Coating en IJdema Poedercoating blijven op de bestaande locatie en met het huidige team opereren onder de eigen namen.

Rudy Schipper “Mooie uitbreiding die onze bedrijven Intal en Thermal Breaks krachtiger maakt ”

Deze overname past uitstekend binnen onze lange termijnstrategie. Met Intal als systeemhuis en gevelbouwer hebben wij al een unieke positie in de gevelmarkt omdat wij werken met onze eigen aluminium profielsystemen. Deze overname maakt ons nog onafhankelijker. Ook voor Thermal Breaks, specialist op het gebied van thermische isolatie van aluminium profielen, is deze overname een belangrijke ontwikkeling. Door het gecombineerd kunnen aanbieden van zowel thermische isolatie als poedercoating, ontstaat er een unieke marktpositie waarbij klanten optimaal ontzorgd kunnen worden.

Harmen IJdema “Voelt goed”

Wij zijn blij dat IJdema Coating en IJdema Poedercoating overgenomen zijn door de Intal Groep. We herkennen elkaar in de manier van werken en zien ook mooie overeenkomsten in onze kernwaarden. De IJdema bedrijven blijven onder eigen naam gewoon doordraaien zoals al jaren op hoog niveau gebeurt en ook onze medewerkers blijven allemaal in dienst. Dat voelt goed voor ons. Wij hebben er alle vertrouwen in dat IJdema Coating en IJdema Poedercoating door deze overname meer kansen krijgen en nog succesvoller worden.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Dirk Mulder

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details