Platform over gevels, glas & daken
Eurosafe Solutions wordt Eurosafe

Eurosafe Solutions wordt Eurosafe

Na de eerdere overname van R3B Safety & Rescue en DeBrandwacht.nl door Eurosafe Solutions gaan de drie bedrijven vanaf 1 februari 2024 verder onder een nieuwe naam. Eurosafe. Vanuit vestigingen in Nederland, Engeland, Duitsland en België werken we aan veilige werkomgevingen. Op hoogte én in besloten ruimten.

Door deze strategische overnames hebben we ons verder ontwikkeld. Zijn we completer geworden. En bieden we nog meer diepgang in onze dienstverlening. Van RI&E tot reddingsplan. Van het monteren van veiligheidsvoorzieningen tot het leveren van stand-by rescueteams en brandwachten. En van training in veilig werken tot inspectie, keuring en onderhoud. Veilig werken en je veilig voelen, daar zorgen we voor. Om deze ontwikkeling kracht bij te zetten, bundelen we onze krachten in één merk: Eurosafe. Je ziet het in ons nieuwe logo, aan de nieuwe kleuren, in onze corporate video en aan onze websites.

De cirkel is rond

Mark Dubbink, CEO van Eurosafe, is ontzettend blij met de samenvoeging van deze drie toonaangevende merken: ‘Door deze overnames kunnen wij onze klanten nog beter ondersteunen. Veiligheid vraagt namelijk om een andere blik, een ander perspectief. Als specialist zien we wat elke situatie vraagt en weten we wat nodig is. Zo komen we tot oplossingen waarop je kunt vertrouwen. Het past volledig in ons Safety Circle® model. Met dit integrale veiligheidsconcept bieden we de ideale managementtool om de veiligheid, kwaliteit en waarde van gebouwen en objecten te waarborgen.’

Een nieuw hoofdkantoor

Onze huisstijl is niet het enige dat we dit jaar compleet vernieuwen. We bouwen aan de Punterweg in Zwolle ons nieuwe hoofdkantoor. Dit nieuwe bedrijfsgebouw, gerealiseerd door Aan de Stegge Twello, telt maar liefst 9.200 m² aan bedrijfsruimte en kantoor. Met als letterlijk hoogtepunt het nieuwe trainingscentrum van 20 meter hoog. In dit state-of-the-art trainingscentrum kunnen we alle denkbare scenario’s oefenen. Op hoogte en in besloten ruimten. Het gebouw is van binnenuit ontworpen met de focus op een prettig en groen werkklimaat. Dit doordachte ontwerp werkt door naar de buitenzijde van het gebouw. Samen vormen het nieuwe merk en het nieuwe huis de ideale voedingsbodem voor de verdere ontwikkeling van Eurosafe.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details