Platform over gevels, glas & daken
Effectieve zonwering van gevels
Het heroal C 50 gevelsysteem met geïntegreerde heroal VS Z zonwering biedt individuele oplossingen voor particuliere en commerciële gebouwen.

Effectieve zonwering van gevels

Grote gevels met liefst veel lichtinval en smalle constructies met tegelijkertijd een goede statica en geïntegreerde zonwering – elke gevelbouwer kent deze eisen en het zijn vaak de eisen van architecten, planners, investeerders en particuliere gebouweigenaren. heroal biedt met het veelzijdige heroal C 50 gevelsysteem en het energie-efficiënte heroal VS Z zonweringsysteem de optimale oplossing voor elk bouwproject in de particuliere en commerciële sector. 

Screenzonwering tot 6 meter breed 

Om ervoor te zorgen dat binnenruimtes ook bij grote glasvlakken beschermd zijn tegen oververhitten, biedt heroal de screenzonwering heroal VS Z als oplossing voor zomerse thermische isolatie aan. Dankzij stabiele ritssluitingstechnologie is het systeem bestand tegen windvlagen van 145 km/h – ook bij grote schaduwvlakken tot 6 meter breed en 18 m² oppervlak. Het doek wordt geleid in een duurzame aluminium-geleidingsrails, die met een aanzichtbreedte van slechts 25 mm maatstaven in de markt zetten. Ze kunnen blind worden gemonteerd en kunnen optioneel volledig worden ingebouwd, voor het creëren van een esthetisch fraai aangezicht.

heroal C 50 gevelsysteem met voorgemonteerd heroal VS Z zonwering.

Het heroal VS Z zonweringsysteem heeft een kleine wikkeldiameter en kan opgebouwd of gedeeltelijk in het heroal C 50 gevelsysteem worden geïntegreerd. De bouwwijze met gedeeltelijk geïntegreerde heroal VS Z biedt als systeemcompatible constructie een bijzonder eenvoudige en voordelige installatie van geprefabriceerde kasten direct op de bevestigingsprofielen van de gevel. Daarnaast kunnen de zonweringselementen ook door middel van een zichtbare constructie vóór de gevel worden gemonteerd, wat met name eenvoudige installatie en modificatie achteraf mogelijk maakt. De bediening gebeurt afstandsbediend, ook verbinding met een smart home-systeem is mogelijk.

Perfecte kleur-uniformiteit

Het zonweringssysteem heroal VS Z kan naadloos worden geïntegreerd in ramen-, deuren- en vliesgevelsystemen van heroal en andere fabrikanten. De grote keuze uit meer dan 250 standaard verkrijgbare soorten textiel bieden maximale vormgevingsvrijheid. Bovendien kunnen de aluminium onderdelen van de screenzonwering individueel worden gecoat met de uitermate weerbestendige heroal hwr-poedercoating. Zo kan een perfecte kleur-uniformiteit worden bereikt met de eveneens van de heroal hwr-poedercoating voorziene raamsystemen van heroal. De heroal hwr-poedercoating is verkrijgbaar in de RAL-kleuren alsmede exclusief in de kleuren van Les Couleurs® Le Corbusier. Een speciale uitstraling (bijvoorbeeld hout, beton, roest) kan worden gerealiseerd met de unieke heroal SD coating.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details