Platform over gevels, glas & daken
Nieuws

Digitale roadshow voor raamfabrikanten

Digitale-Roadshow—Praxis-Projekt-1
Bij deze digitale roadshow ligt de focus op de praktijk. De experten tonen hoe de gevel van recreatiesite Badylon ontstond met behulp van ATHENA, E.R Plus en LogiKal. Foto/tekening: Orgadata

19 november 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

‘Eenvoudig. Snel. Betrouwbaar. Efficiëntie in de metaalverwerkende sector’ onder dit motto organiseren de softwarehuizen CAD-PLAN, Orgadata en T.A.Project deze eerste online roadshow voor raamfabrikanten, deurproducten en gevelbouwers.

Op woensdag 2 december om 7 uur (CET) en 14 uur (CET) zijn de software-experten van de drie firma’s online en komen zo digitaal in het kantoor van of zelfs thuis bij de raamfabrikanten op bezoek. In het Engels presenteren ze digitale tools voor een betere efficiëntie in de metaalbewerking, vandaag en in de toekomst.

Gastsprekers Sebastian Bode, Mauries Boley en Henning Wagner stellen de softwarepakketten LogiKal, E.R. Plus en ATHENA voor en koppelen daarbij op een interessante manier het nuttige aan het aangename. U krijgt veel informatie, maar er is ook altijd even tijd voor een vleugje humor of een grappige kwinkslag.

Eigenlijk is de digitale roadshow een illustratie voor de totale workflow bij de metaalverwerker met thema’s als glas-aluminiumconstructie, grote glaspartijen, brandwerendheid, gevels uit metalen platen, BIM en nog veel meer.

De deelnemers ontdekken hoe de softwareoplossingen in de praktijk werken. De drie softwarepakketten en het innovatieve „LogiKal MES“ werden immers door Bartholomeus Metallbau gebruikt bij de realisatie van een indrukwekkende aluminium-glas-gevel voor de nieuwbouw van Badylon, een recreatiesite in Zuid-Duitsland. Dora Schneider van Orgadata, moderator van deze online sessie, bezocht het atelier van de Bartholomeus en de nieuwbouw van Badylon, wat toch wel enkele interessante impressies opleverde.

Vragen, commentaren en discussiepunten kunnen deelnemers tijdens de sessie via de chat doorgeven.

Interesse? Registeren kan via deze link

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Erwin Krekels

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Gevelbouw netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details