Platform over gevels, glas & daken
VMRG | Link en volg je producten met Cirlinq

VMRG | Link en volg je producten met Cirlinq

De afgelopen paar jaar heeft de VMRG samen met SlimLabs en Ledger Leopard gewerkt aan de ontwikkeling van het Façade Identificatie Systeem (FIS). Op de drukbezochte VMRG Marktdag op 24 september jl. is de nieuwe naam gelanceerd van voorheen FIS: Cirlinq. Ook is hier de nieuwe website van Cirlinq gepresenteerd.

Samen met de launching customer gevelbouwers De Groot & Visser, Hermeta en Alkondor, leden, partners en marktpartijen is een platform ontwikkeld dat de verbinding legt tussen de fysieke en digitale wereld. Cirlinq is een applicatie waarmee je eenvoudig producten om je heen kunt vastleggen, volgen en delen. Dit kan zowel binnen als buiten de organisatie.

Snel de juiste informatie

Organisaties besteden veel tijd om te achterhalen waar hun producten zich bevinden. Vervolgens is het vinden van de juiste informatie over het product een tijdrovende klus. Het komt zelfs regelmatig voor dat de juiste informatie helemaal niet meer voorhanden is. Als hergebruik van producten overwogen wordt, is het juist van belang om de conditie van het product te weten. Als dit niet bekend is, verdwijnt het product als afval. Cirlinq volgt de producten gedurende de hele levenscyclus.

Draagt bij aan circulaire economie

Cirlinq geeft up-to-date informatie over gebouwen, producten, materialen en grondstoffen gedurende de hele levenscyclus. Dit leidt tot minder verrassingen, lagere kosten en comfortabeler gebruik. Bovendien kan productonderhoud veel gerichter en efficiënter plaatsvinden, wat de levensduur verlengt en daarmee bijdraagt aan een circulaire economie.

Het platform zal vanaf januari 2020 operationeel zijn. Heeft u nu al interesse in Cirlinq, geef dit dan aan via het contactformulier op de website www.cirlinq.nl  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details