sunflex_m_kampagne-terrassendach_motiv-01_shot-01-tagaufnahmee-kopieren

Door de eenvoudige bediening verandert een gesloten, thermisch geïsoleerde woonruimte in de zomer snel in een overdekt terras.

00:36
10-06-2020

Open uw tuinkamer met aluminium vouwdeuren

De vogels fluiten, er hangt een geur van gegrild vlees in de lucht. Kortom, de zomer is aangebroken. Anno 2020 kunnen niet meer alleen huisbezitters van een grote tuin genieten. En de zonnestralen, dat geldt ook voor eigenaren van een wintertuin.

Met behulp van aluminium vouwdeuren kunt u de wintertuin snel openen in een zomertuin.

Op koude dagen bieden Thermisch geïsoleerde systemen zoals de SF 55 of de sterk thermisch geïsoleerde SF 75 bescherming,” zegt Ernst Schneider, Managing Director van SUNFLEX Aluminiumsysteme GmbH. “

Door de eenvoudige bediening verandert een gesloten, thermisch geïsoleerde woonruimte in de zomer snel in een overdekt terras, dat voor schaduw zorgt en tegelijkertijd het gevoel van ‘buiten zijn’ geeft.

Zowel de SF 55 als de SF 75 kunnen worden besteld met verschillende houtsoorten en zijn individueel in kleur te verkrijgen, zodat ze perfect passen bij de omliggende ruimtes.

Er is ook de mogelijkheid om de elementen zowel naar binnen als naar buiten te vouwen, waarbij klanten de indeling en de richting van het vouwen zelf kiezen.

Zo kunnen ook wintertuinbezitters genieten van de warme dagen en volop genieten van de zomer.”   

Tekst en beeld: Sunflex

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: Sunflex

Gevelbouw partners

simon-schutter-ff-170720-vlint-luchtdichtbouwen-6ent_id38848-kopierennaamloos-1-kopieren