Platform over gevels, glas & daken
Leefomgevingen ontwerpen met individuele systeemoplossingen
Met aluminium systemen voor de gebouwschil evenals de binnen- en buitenruimte biedt heroal oplossingen voor een verscheidenheid aan leefruimtes.

Leefomgevingen ontwerpen met individuele systeemoplossingen

De individuele eisen aan onze leefomgeving zijn veelzijdig en drukken daarmee een stempel op de ruimtelijke vormgeving. Om individuele architectonische ontwerpen te realiseren, bieden de aluminium systeemoplossingen van heroal ongekend veel mogelijkheden.

Met de innovatieve oppervlakbehandeling heroal SD krijgen oppervlakken indrukwekkende uitstralingen als hout, roest of beton.

Systeemoplossingen harmonieus in de architectuur geïntegreerd

Met aluminium systemen voor de gebouwschil evenals de binnen- en buitenruimte biedt heroal oplossingen voor een verscheidenheid aan leefruimtes. Architecten en verwerkers kunnen plannen met ideaal combineerbare systemen en alles uit één enkele bron betrekken. Opdrachtgevers profiteren van harmonieuze aanzichten en oppervlakken die staan voor perfecte kleurgelijkheid. Vloeiende overgangen worden gecreëerd door het systeemconcept, dat de verschillende oplossingen naadloos met elkaar verbindt. Zo bieden royale vliesgevels, voorzien van een individueel vorm te geven screendoek, de nodige bescherming tegen verblinding, inkijk en hitte binnen. Ook in detail overtuigen de combinatiemogelijkheden: het drainagesysteem heroal DS past onopvallend in doorgangszones en zorgt in combinatie met heroal raam-, deur- of schuif-/hefschuifsystemen voor barrièrevrije doorgangen en een betrouwbare oppervlakteafwatering.

Geëxtrudeerde oppervlakken worden gecoat met heroal hwr-poedercoating.

Diversiteit in kleur en design

Voor de individuele vormgeving van objecten heeft heroal innovatieve coatingprocedés ontwikkeld die unieke ontwerpmogelijkheden bieden en voor hoge kleurtintstabiliteit, glansbehoud, weerbestendigheid en bescherming tegen UV-straling zorgen. Dankzij het eigen coatingsysteem en objectieve, automatische kwaliteitscontrole is de oppervlakkwaliteit toonaangevend in de markt en voldoet zij aan de strengste internationale normen.

Geëxtrudeerde oppervlakken worden gecoat met heroal hwr-poedercoating. Er is een uitgebreide keuze aan kleurtinten om uit te kiezen: meer dan 500 RAL-, DB- en VEKA-kleuren in verschillende glansgraden en structuren en de exclusieve kleurtinten van Les Couleurs® Le Corbusier zijn standaard verkrijgbaar. Metallic-reflecterende uitstralingen kunnen worden gecreëerd met een geëloxeerde coating. Met de innovatieve oppervlakbehandeling heroal SD krijgen oppervlakken indrukwekkende uitstralingen als hout, roest of beton.

Bij rolgevormde profielen wordt de heroal 2-laags diklak toegepast. Het geeft aluminium onderdelen zoals rolluiklamellen speciale kleur- en weerbestendigheid en is zelfs gecertificeerd voor veeleisend gebruik op schepen. De heroal hwr-poedercoating en de heroal 2-laags diklak zijn optimaal op elkaar afgestemd voor gebouwschillen die er zo uit zien als uit één blik gegoten.

Verdere mogelijkheden voor vormgeving worden geboden door de toonaangevende verwerkingsservices van heroal. Met ultramoderne installaties kunnen de meest complexe profielbuigwerkzaamheden, zoals cirkelvormige elementen, alsmede pasklare, reproduceerbare afkantingen en constructieverbindingen worden uitgevoerd. Zo biedt heroal de hoogste mate van ontwerpvrijheid, waardoor architectuur tot een ware bouwkunst kan worden verheven.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details