Platform over gevels, glas & daken
Inventieve speler sinds 1874 voor effectieve zonwering
Voor maximale vormgevingsvrijheid en een perfecte kleurgelijkheid met de gebouwschil worden de aluminium onderdelen van de systeemoplossingen gecoat met de bijzonder weerbestendige heroal hwr-poedercoating, die verkrijgbaar is in talrijke kleuren en designs.

Inventieve speler sinds 1874 voor effectieve zonwering

Van een klein ambachtelijk bedrijf dat in 1874 begon met de productie van klompen, heeft heroal zich gestaag verder ontwikkeld. Vandaag de dag is het aluminium-systeemhuis een van de internationale marktleiders en is het wereldwijd betrokken bij de bouw van duurzame gebouwen in de woning- en projectbouw. Flexibele zonweringsoplossingen voor een effectieve bescherming tegen verblinding, inkijk en hitte vormen een belangrijk bestanddeel van het portfolio.

heroal Ready als kant-en-klaar systeemproduct.

Een belangrijke mijlpaal voor de huidige koers van het bedrijf was de uitvinding van de rondgewalste, volgeschuimde aluminium rolluiklamel ‘heroal Selecta’ in 1969 – een echte innovatie die een nieuwe branchestandaard werd. Met de uitbreiding van het portfolio op het gebied van zonwering in 2015 heeft heroal zijn assortiment aan zonweringsoplossingen gecompleteerd en staat in de markt bekend als expert in oplossingen voor buitenzonwering. Gestandaardiseerde bewerkingen, gebruik van identieke onderdelen en doordachte constructiedetails vormen steeds de basis voor een economische en gemakkelijke verwerking.

heroal rolluiksystemen van aluminium en roestvast staal scoren door hun lange levensduur, duurzaamheid en design.

Hoogwaardige rolluiksystemen

heroal rolluiksystemen van aluminium en roestvast staal scoren door hun lange levensduur, duurzaamheid en design. De rolluiklamellen die in de eigen fabriek worden rondgewalst, zijn gemaakt van bijzonder duurzaam, gerecycled aluminium en gecoat met een 2-laagse diklak, die zelfs gecertificeerd is voor gebruik op schepen. Grote wanddiktes en isolatieschuim van gemiddelde tot hoge dichtheid van de rolluiklamellen maken ze bijzonder stabiel en inbraakwerend (tot RC 3) en zorgen tegelijk voor een optimaal wikkelgedrag, zodat ook voor grote elementen slechts kleine kastgroottes nodig zijn. Dankzij de grote diversiteit aan componenten en ontwerpmogelijkheden biedt heroal voor bijna alle nieuwbouw- of moderniseringsprojecten de passende oplossing als voorzet-, opbouw- of inbouwrolluik, als systeemproduct of als heroal Ready kant-en-klaar element. 

Flexibel te gebruiken screendoek

Met de externe, textiele zonweringssystemen van heroal kan op verschillende manieren worden voldaan aan de eisen die in de moderne woning- en projectbouw worden gesteld aan efficiënte zonwering. Het portfolio omvat zonweringssystemen voor ramen en deuren waarbij het screendoek door een robuuste zip-geleider, een fijne roestvaststalen kabel of onopvallend via de onderlijst wordt geleid. Ook is volledige integratie in de vliesgevels mogelijk. Daarnaast biedt heroal eveneens horizontale en verticale zonweringen voor gebruik bij terrasoverkappingen aan. Voor maximale vormgevingsvrijheid en een perfecte kleurgelijkheid met de gebouwschil worden de aluminium onderdelen van de systeemoplossingen gecoat met de bijzonder weerbestendige heroal hwr-poedercoating, die verkrijgbaar is in talrijke kleuren en designs. Ook de verschillende soorten textiel laten zich individueel vormgeven. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details