Platform over gevels, glas & daken
Dé oplossing voor besturing van projectzonwering
Bij geautomatiseerde zonwering weet BECKER te overtuigen door zijn SMI-motoren perfect te integreren in een KNX-omgeving.

Dé oplossing voor besturing van projectzonwering

Zowel in de particuliere sector als bij grootschalige utiliteitsprojecten kiezen opdrachtgevers steeds vaker voor geautomatiseerde rolluiken en zonwering. De technische oplossingen moeten niet alleen kwalitatief hoogwaardig zijn, maar ook energiezuinig en comfortabel. BECKER weet daarbij keer op keer te overtuigen door zijn SMI-motoren perfect te integreren in een KNX-omgeving, de wereldwijde standaard voor gebouwautomatisering.

SMI-buismotoren van BECKER zijn dé oplossing voor de besturing van projectzonwering.

De SMI-buismotoren van BECKER -SMI staat voor Standaard Motor Interface- bieden tal van voordelen, waaronder een eenvoudige montage, keuze uit meerdere kabellengtes, diverse aanstuurmogelijkheden, uiterst nauwkeurige statusmelding, automatische doekcompensatie, doekontlasting en blokkeerherkenning. 

Minder installatiewerkzaamheden

BECKER heeft een SMI-actor in het assortiment die wordt gebruikt in combinatie met rolluiken en zonweringen. Afhankelijk van de zonweringtoepassing kunnen met deze SMI-actor maximaal zestien aandrijvingen parallel geschakeld worden. Dat zorgt voor beduidend minder installatiewerkzaamheden – en dus ook lagere kosten. De aandrijving en besturing worden verbonden via een leiding met vijf aders die een veilige stroomvoorziening en gegevensoverdracht waarborgen; en dat over een afstand tot wel 350 meter! 

De SMI-buismotoren bieden tal van voordelen, waaronder een nauwkeurige statusmelding en blokkeerherkenning.

Ook het exact instellen op tussenposities en het opvragen van de actuele positie en statusmelding gaat heel eenvoudig. Al bij al is het op deze manier mogelijk om optimaal te genieten van geautomatiseerd werken en wonen. Ook kan er dankzij de SMI-techniek heel eenvoudig worden geconfigureerd op mobiele apparaten, zoals de Bluetooth-app die gratis verkrijgbaar is bij Google Play en de Apple App Store.

Geïntegreerde KNX-module

De SMI-aandrijvingen zijn verkrijgbaar in diverse types: P (Ø38 mm), R (Ø45 mm) en L (Ø58 mm). Hierbij gaat het om buismotoren van 5 tot 120 Nm voor zowel binnen- als buitenzonwering en rolluiken. Het mooie is dat er geen externe KNX-module nodig is, want die is geïntegreerd in de SMI-motoren. Bovendien zijn de motoren gebruiksvriendelijk, waardoor de zonweringspecialist deze eenvoudig zelf kan afstellen. Kortom, met zijn geavanceerde aandrijvingen en besturingen maakt BECKER het automatiseren van projectzonwering aanzienlijk eenvoudiger.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details