Platform over gevels, glas & daken
Bluefin Pigmores 4in1 van ADLER: totaaloplossing op waterbasis

Bluefin Pigmores 4in1 van ADLER: totaaloplossing op waterbasis

Snel, efficiënt, robuust – en nu ook duurzaam! ADLER, de toonaangevende Oostenrijkse producent van verf en lakken, presenteert voor het eerst een 4in1 pigmentlak op waterbasis voor MDF-platen. Bluefin Pigmores 4in1 is isolatie, plamuur, kleur- en dekkende lak in één. Daarmee is het de juiste oplossing voor meubelfabrikanten die alles willen: efficiënt in gebruik, een rijk kleurenpalet, milieuvriendelijk en een blijvend mooi resultaat.

Robuuste, kleurintensieve oppervlakken

“Ons product MDF-4in1 met oplosmiddel is al jaren een favoriet bij onze klanten. Als pioniers op het gebied van verf en lakken op waterbasis waren wij bij ADLER echter bijzonder gebrand op het ontwikkelen van een net zo goede allround-lak op waterbasis”, zegt Jeffrey Gerritse, technisch accountmanager bij ADLER Benelux. Bluefin Pigmores 4in1 kan direct op hoogwaardige MDF-platen worden aangebracht door middel van de lak-op-lak-methode. Door optimale eigenschappen ten aanzien van schuren en vullen zijn efficiënte processen gewaarborgd. “Met twee tot drie lagen kunnen robuuste, kleurintensieve oppervlakken gerealiseerd worden die bij de ringtest goede resultaten behalen”, legt Gerritse uit.

Geschikt voor gehele meubelindustrie en interieurbouw

Bluefin Pigmores 4in1 van ADLER is de allrounder bij uitstek – en niet alleen wat betreft het gebruik ervan. De lak op waterbasis kan worden ingezet in een groot aantal branches: “Bluefin Pigmores 4in1 kan in de hele meubelindustrie en de interieurbouw worden gebruikt, inclusief in keukens en badkamers”, belooft Gerritse. “Dankzij de uitstekende chemische en mechanische samenstelling is aflakken niet meer nodig.” De lak is verkrijgbaar in een zeer breed kleurenpallet. Wie wil kan daarnaast de structuurpasta ADLER Aquafix S toevoegen om de op dit moment populaire grove structuur aan te brengen – want ook als het gaat om het uiterlijk van het oppervlak is de nieuwe Bluefin Pigmores 4in1 een echte alleskunner.

ADLER – Door onze aderen stroomt verf

Met 630 medewerkers is ADLER de toonaangevende fabrikant van lakken, verven en houtverduurzamingsmiddelen in Oostenrijk. Het familiebedrijf werd in 1934 opgericht door Johann Berghofer en is vandaag de dag onder leiding van Andrea Berghofer in handen van de derde generatie. Elk jaar verlaat 21.000 ton lak de fabriek in Schwaz (Tirol) naar klanten in meer dan 30 landen over de hele wereld. In 2018 werd in Heeze ADLER Benelux opgericht; daarnaast heeft ADLER verkoopkantoren in Duitsland, Italië, Polen, Zwitserland, Tsjechië en Slowakije.

ADLER is als één van de eerste bedrijven in zijn branche 100% klimaatneutraal sinds 2018. Met behulp van een groot aantal maatregelen heeft ADLER zijn ecologische voetafdruk tot een minimum weten te beperken. ADLER compenseert onvermijdelijke restemissies door erkende klimaatbeschermingscertificaten en draagt zo bij aan de financiering van nieuwe klimaatbeschermingsprojecten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details