Platform over gevels, glas & daken
Architectuur met louvers
Intergas Coevorden.

Architectuur met louvers

In vele bekende musea, zoals het Rijksmuseum en het Van Gogh Museum, reguleren de Sunshield-systemen al vele jaren dagelijks trouw het daglicht. “Decennialang waren we toeleverancier voor vele gerenommeerde merken in de zonweringsbranche. Sinds een jaar of tien zijn we totaalconcepten gaan ontwerpen en produceren voor derden,” zegt directeur Joost Bogaers van Sunshield. “In 2017 is besloten om deze totaalconcepten onder onze eigen merknaam te gaan ontwerpen, leveren en installeren. In eerste instantie op de residentiële markt maar al vrij snel kwamen er aanvragen vanuit de projectenmarkt. Daarin hebben we nu ook een mooi portfolio opgebouwd met vele projecten in binnen- en buitenland.”

Ketenbeheersing

Onze lamellensystemen zijn bij uitstek geschikt voor daglichtregulatie bij relatief grote glaspartijen of bijzondere vormen, vervolgt Bogaers. “We worden vaak al in een vroeg stadium bij een project betrokken om maximaal rendement te halen uit onze oplossingen. Daarbij werken we al vele jaren uitsluitend in 3D. Alles wordt op maat geëngineerd en uitgetekend om tot een functioneel en esthetisch fraai eindresultaat te komen. Onze mensen zijn gedreven vakmensen met een grote passie voor het vak. We vinden het oprecht leuk om mooie zonwering/daglichtregulering te maken. Dagelijks worden onze ontwerpen uitgewisseld met architectensoftware zoals Revit, Archicad en AutoCad. Dankzij de 3D-visualisaties ziet de klant ook daadwerkelijk wat er geproduceerd gaat worden. De 3D-tekeningen vormen tevens de basis voor de aansturing van de productie en inkoop van onderdelen bij gerenommeerde en vaste toeleveranciers. Daarin schuilt direct onze kracht; we beheersen de hele keten. De hoge kwaliteitsnormen worden verder geborgd gedurende assemblage en eindcontrole in onze eigen productiehal in Raamsdonksveer, montage op locatie, en service en onderhoud. In dat geval garanderen we een tienjarige prestatiegarantie.”

De adviseurs van Sunshield hebben echt passie voor het beste resultaat, zowel in functionaliteit als design. Neem gerust in een vroegtijdig stadium contact op voor een vrijblijvend advies en een betrouwbare prijsindicatie. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details