Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

SFS Group the Netherlands B.V.

Net zoals gebouwen zijn ontworpen voor de toekomst, zijn wij dat ook. We produceren mechanische bevestigings systemen voor gebouwen. Om te bevestigen, vast te zetten, te beschermen – en te verzekeren van een veilige toekomst.

SFS Group the Netherlands B.V. is dé specialist voor bevestigingsoplossingen in de gehele bouwschil. We bieden totaaloplossingen in ons assortiment van bevestigers voor dak- en wand,  valbeveiligingssystemen, bevestigers voor gebruik in de (geventileerde) gevel en voor montage van gevelbekleding. Met vergaande technische ondersteuning en innovatie maken we gebouwen toekomstbestendig.

Met onze specialistische expertise berekenen we de juiste systemen om het project te versnellen en verzekeren we de bescherming van het gebouw. We kennen de risico’s van werken op hoogte – en de veiligheid van mensen staat voorop. Ons assortiment toekomstgerichte valbeveiligingssystemen, in combinatie met onze trainingen en ontwerpen, zorgen ervoor dat iedereen op het bouwterrein volgens wet- en regelgeving kan werken en aan het eind van de dag veilig naar huis gaat.

We zetten graag onze kennis in om uw bedrijf vooruit te helpen. Met advies en berekeningen op maat voor elk type project, maar ook door zij aan zij te werken met uw medewerkers en ze vooruit te helpen met productdemonstraties en trainingen. We zijn actief in Nederland, België en Luxemburg. De merken Gesipa en Guardian zijn ook onderdeel van SFS Group the Netherlands B.V.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Bevestigingsoplossingen Adres Grasbeemd 14
5705 DG Helmond
Nederland
Telefoonnummer +31 (0) 492 597414 E-mailadres bnl.info@sfs.com Website bnl.sfs.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details