Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Cosentino

Ons doel: 
Mensen inspireren met innovatieve en duurzame ruimtes.

Cosentino Group is een wereldwijd Spaans familiebedrijf dat hoogwaardige innovatieve en duurzame oppervlakken produceert en distribueert voor de wereld van design en architectuur. Het bedrijf werkt zij aan zij met zijn klanten en partners om oplossingen te bieden die design en waarde bieden en het leven van veel mensen inspireert. Het uitvoeren van alle acties via onze verantwoorde en transparante ESG-criteria.

We kunnen dit bereiken dankzij baanbrekende en toonaangevende merken in hun respectievelijke segmenten zoals Silestone, Dekton en Sensa by Cosentino. Ecologisch verantwoorde en technologisch geavanceerde oppervlakken die het mogelijk maken unieke omgevingen en ontwerpen te creëren voor thuis en openbare ruimtes.

Visie
Om toonaangevend te zijn in de wereldwijde markt van oppervlakken door innovatieve architecturale oplossingen te ontwerpen die design, waarde en inspiratie bieden aan de levens van onze klanten.

Missie
Een toonaangevend bedrijf te zijn dat, samen met haar klanten, op verantwoorde wijze hoogwaardige en innovatieve en duurzame oppervlakken voor de architectuur- en designwereld ontwerpt.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Adres Florijn 6
5751 PC Deurne
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)493-326910 Website cosentino.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details