Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

BIM4Production

Let’s automate your production with BIM
Met onze software beheer je efficiënt je planning, productie en logistiek vanuit 3D BIM-modellen.

Het is onze droom om de bouwsector te veranderen

“Wat is de belangrijkste reden van het bestaan van ons bedrijf en waar hebben we een unieke, positieve impact?” Meer dan ooit hebben we de juiste antwoorden op deze vragen nodig. En gelukkig hebben we die.

Wij werken aan sociale innovatie door robotiseren en automatisering

Zoals zoveel landen heeft Nederland een kenniseconomie. Met als gevolg dat duizenden banen in de handenarbeid binnen de bouwsector worden ingevuld door buitenlandse werknemers. Maar hoe humaan is het om mensen uit hun eigen sociale omgeving te halen, simpelweg omdat we zelf niet genoeg professionals hebben die ons werk kunnen en willen doen? Als je het ons vraagt, is het dat niet. En daarom denken we dat de industrie een technologische revolutie nodig heeft.

Wij zijn geen typisch IT-bedrijf

We weten dat veel bedrijven beweren dat ze anders zijn, maar bij ons is dit echt het geval. Dat komt doordat we bij alles wat we doen en zeggen onze eigen leidende principes in gedachten houden: kwetsbaarheid. Vergiffenis. En vertrouwen – omdat een team zonder vertrouwen geen echt team is.

Respect, openheid en transparantie voeren bij ons de boventoon. We begrijpen dat langdurige relaties met collega’s, klanten en partners hoogte- en dieptepunten kunnen hebben. Fouten maken mag, zolang we er maar van leren. We proberen elkaar daarbij zoveel mogelijk te helpen. En we zijn ons ervan bewust dat dit nog maar het begin is van wat samen kunnen bereiken.

Let’s automate your production with BIM

Onze software heeft het gat gedicht tussen 3D BIM-modellen en geautomatiseerde prefab productie. Onze droom is dan ook: een volautomatisch en grootschalig productieproces in iedere fabriek ter wereld. Inclusief die van jou. Ons motto is niet voor niets: Let’s automate your production with BIM.

Met onze software beheer je efficiënt je planning, productie en logistiek vanuit 3D BIM-modellen

Deze BIM-modellen zijn in feite het hart van onze oplossing, waarbij we ze aanvullen met productie-informatie en statusupdates. Met andere woorden: onze software gebruikt de bestaande BIM-modellen als de bron voor jouw planning en het aansturen van de robots of machines.

Om te beginnen kan je meerdere projecten en meerdere tekenkamers inplannen in één intelligent, visueel en ook nog eens extreem flexibel planningsysteem. Je planning is ten slotte ook constant in beweging en ligt nooit vast. Omdat onze software jouw robots / machines aanstuurt vanuit BIM-modellen, kan je ook je productieproces verbeteren en optimaliseren. Alle soorten industrieel geproduceerde elementen, zoals wanden of vloeren, houten of betonnen onderdelen, badkamer(elementen), raamkozijnen of complete gevels; het geheim is dat onze software jou helpt om de onderdelen te produceren wanneer ze nodig zijn, niet perse wanneer ze ingepland staan. Ten slotte helpt onze software je met het benodigde transport.

Laten we samen iets geweldigs tot stand brengen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services SoftwareICT Adres Plaagslagen 5
7563 PJ Rijssen
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)548 539 329 E-mailadres info@bim4production.nl Website bim4production.nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details