VBH Nederland

Dé expert in raam- en deurtechniek

De wereld van de geveltechniek kent een bijzondere dynamiek. Enerzijds legt de markt u hoge eisen op ten aanzien van energie, veiligheid en design. Anderzijds heeft u te maken met prijsdruk en de noodzaak tot procesoptimalisatie. Dat vraagt om een partner die met u meedenkt.

VBH is die partner. Wij ontwikkelen en leveren oplossingen in raam- en deurtechniek voor aluminium metalen en kunststof profielsystemen. Maar bovenal zijn we het verlengstuk van uw organisatie: betrouwbaar, competent en innovatief.

Met onze kwaliteitsproducten en slimme concepten bieden we u de hoogste klantwaarde in de branche. We verbeteren uw processen en helpen u zo om de markt altijd een stap vóór te zijn.

Met als resultaat: meer gemak, minder faalkosten en aanzienlijke besparingen.
Benieuwd naar de meerwaarde van onze producten en concepten? We laten het u graag zien in onze Meedenkkamer.

“Wij helpen onze klanten om succesvol te zijn. Dat doen we door het leveren van innovatieve producten én diensten. Zo creëren we een meerwaarde die je nergens anders in de branche tegenkomt.” – John Smits, managing director

VBH Nederland

Bezoekadres:
Houtduifstraat 22
4901 BP Oosterhout
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Houtduifstraat 22, 4901 BP Oosterhout
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan VBH Nederland

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar VBH Nederland. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
holonite