Kingspan

Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.

Kingspan Geïsoleerde Panelen Kingspan is wereldwijd marktleider in high performance isolatie, gebouwbekleding en geïntegreerde zonne-energie oplossingen voor de gebouwschil. De divisie Geïsoleerde Panelen is met een bijdrage van circa 65% aan de totale omzet de grootste divisie van de Kingspan groep. Het uitgebreide assortiment bestaat uit geïsoleerde dak- en gevelpanelen, geconditioneerde ruimten, geïsoleerde deurcomponenten, constructieve sandwichpanelen & systemen, staalframebouw, aanrijd- en valbeveiligingsoplossingen en de luxe façade- & daksystemen. Als fabrikant gaan wij verder dan het leveren van een groot assortiment. We bieden onze relaties vergaande service en garantie en leveren een groot spectrum aan technische ondersteuning en klantenservice. www.kingspanpanels.nl

Dri-Design van Kingspan is een 100% recyclebaar, geventileerd en architectonisch gevelsysteem opgebouwd uit unieke metalen cassettes die esthetisch oneindig veel mogelijkheden bieden in vorm, afwerking, kleuren en texturen. Dankzij het gepatenteerde geïntegreerde regenscherm wordt regenwater achter de geventileerde gevel afgevoerd, waardoor vervuiling en verkleuring van de gevel wordt voorkomen. Een revolutionaire combinatie waarbij oneindige esthetische mogelijkheden en een eenvoudig te installeren onderhoudsarme oplossing elkaar hebben gevonden.

Partner van Gevelbouw Sinds 2017 is Kingspan Geïsoleerde Panelen partner van Gevelbouw. Onze producten stellen architecten in staat om hedendaagse, constructieve uitdagingen het hoofd te bieden en functionele, duurzame gebouwen te ontwerpen die esthetisch van hoge kwaliteit zijn, maar ook voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van energiebesparing. Wat betreft verschillende milieulabels verbetert de gebouwscore aanzienlijk wanneer de producten van Kingspan worden toegepast. De kern van het assortiment heeft dan ook een BRE A+ rating in de BRE Green Guide to Specification en regelmatig worden onze projecten bekroond met BREEAM Excellent of Outstanding certificering.

Contactpersoon dak- en gevelsystemen Dhr. Theelen, Business Development Manager E: patrick.theelen@kingspan.com

Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.

Kingspan B.V.
Bezoekadres:
Lingewei 8
4004 LL Tiel
Postadres:
Postbus 6565
4000 HN Tiel
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Lingewei 8, 4004 LL Tiel
      [titel] => Kingspan B.V.
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Kingspan Geïsoleerde Panelen – Kingspan B.V.. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.