Eurofast

UW PARTNER IN MECHANISCHE BEVESTIGINGSOPLOSSINGEN VOOR DE GEBOUWSCHIL

Ondanks het feit dat bevestigingsmiddelen een relatief klein deel uitmaken van de totale dak- en gevelconstructie, spelen ze een cruciale rol in de algehele kwaliteit en veiligheid van het systeem.

Bij Eurofast streven we ernaar onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen in hun zoektocht naar de meest geschikte mechanische bevestigingsoplossing, voor hun specifieke situatie. Zodat elke gebouwschil kwalitatief hoogwaardig bevestigd kan worden en bestand is tegen alle weersinvloeden.

Eurofast is fabrikant van het toonaangevende merk Eurofast® en een full-service technisch adviesbureau voor het mechanisch bevestigen van de gebouwschil. Met vestigingen/divisies in Nederland (hoofdkantoor), Hongarije, België, Verenigd Koninkrijk, Denemarken en Polen, bedienen we intussen meer dan 25 Europese landen.

Wij bieden een breed assortiment bevestigingsproducten voor het mechanisch bevestigen van plat dak- en gevelconstructies van industriële en commerciële gebouwen aan. Aangevuld met een full-service pakket bestaande uit onder andere verschillende berekeningen, om u bij elke stap van het bevestigingsproces te ondersteunen.
Onze oplossingen voor platte daken zijn toepasbaar voor het bevestigen van flexibel dak, waterdichtingsmembranen en isolatie. De geveloplossingen zijn toepasbaar voor het bevestigen van sandwichpanelen, metalen elementen en platen en geventileerde gevel.

Eurofast

Bezoekadres:
Jan Tooropstraat 16
5753 DK Deurne
Array
(
  [0] => Array
    (
      [adres] => Jan Tooropstraat 16, 5753 DK Deurne
      [titel] => 
      [nr] => A
    )

)
×

Stel een vraag aan Eurofast

Bedrijfsnaam
Contactpersoon
E-mailadres
Telefoonnummer
Bericht
Bedankt voor uw vraag, uw vraag is verzonden naar Eurofast. Er is iets fout gegaan tijdens het versturen van uw vraag, probeer het opnieuw of neem contact met ons op.
holonite