Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

VIAVAC Vacuum Lifting

VIAVAC is fabrikant van een range vacuümheffers waarmee wij u bij elk project met sandwichpanelen van het perfecte hijsgereedschap kunnen voorzien. Hiermee kunnen alle sandwich dak- en wandpanelen op een efficiënte, gezonde en veilige wijze geplaatst worden. Daarnaast beschikken wij over een breed assortiment glaszuigers voor de montage van glaselementen. Doordat wij alle hijsgereedschappen in eigen huis ontwikkelen en fabriceren, kunnen wij snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en vraagstukken vanuit de markt.

VIAVAC vacuümheffers: betrouwbaar en veilig
Onze apparaten zijn ontworpen voor de dagelijkse bouwpraktijk wat zich vertaalt in een lange levensduur en storingsvrij gebruik. Ook zijn ze uitstekend bestand tegen de weersinvloeden en kunt u bij regen gewoon doorwerken. Veiligheid staat voorop en onze vacuümheffers zijn dan ook, zoals voorgeschreven door de Europese norm EN 13155, voorzien van een extra valbeveiliging. Dit kan uitgevoerd zijn met sjorbanden, of wat steeds gebruikelijker is, met twee (dubbel) onafhankelijk werkende vacuümcircuits.

Zowel koop als huur
De mogelijkheid van zowel koop als huur, stelt u in staat om op de door u gewenste wijze van de voordelen te profiteren. Hoge kwaliteit, snelle service en aandacht voor de klant zijn de uitgangspunten van onze dienstverlening.

Goede samenwerking
Bouwelementen kennen een grote verscheidenheid in gewichten, afmetingen, montageposities en oppervlaktestructuren. Wij vinden het een uitdaging om voor iedere situatie de optimale oplossing te bieden en apparaten te ontwikkelen die betrouwbaar, veelzijdig en handig in gebruik zijn. Dit vergt teamwerk, daarom hechten wij veel waarde aan een goede samenwerking met gebruikers en producenten.

Internationaal netwerk
Onze vacuümhijsgereedschappen worden over de hele wereld ingezet. Wij werken met een groot en groeiend internationaal netwerk van betrouwbare dealers. Met onze ondersteuning en hun kennis en ervaring van de lokale markt, zijn wij in staat de klant de beste en meest efficiënte oplossing te bieden.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Dak- en geveltechniek Adres 1e Industrieweg 8
3411 NV Lopik
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)348 449660 E-mailadres info@viavac.nl Website viavac.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details