Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Van der Meer oppervlaktetechniek

Als loonpoedercoater verricht Van der Meer Oppervlaktetechniek voor onder andere (VMRG-)gevelbouwers wekelijks het coaten van geveldelen en aluminium raam- en deurprofielen. De kracht zit hem in supersnelle levering en een eigen haal- en brengservice.

Sinds 1982 is Van der Meer Oppervlaktetechniek zich gaan toeleggen op poedercoaten. We zijn een middelgroot bedrijf en bedienen onze afnemers wekelijks. Om zo min mogelijk schade aan objecten aan te richten, hanteren wij een haal- en brengservice. We rijden dagelijks vaste routes en komen op deze manier wekelijks bij de klant. Op een vaste dag en vast tijdstip.

Wij hechten veel belang aan overeengekomen levertijden. Op de geplande routedagen halen we de producten op met onze eigen transportlijn en één week later zijn ze weer op de bestemde plek. Geen nacalculatie, alles is in de concurrerende prijs inbegrepen.

VMRG
Wij staan garant voor ons product en mede daardoor zijn wij in staat om een garantieverklaring af te geven volgens de normen van VMRG. Dit geeft de klant meer vertrouwen, en naar de opdrachtgever een kwaliteits- en zekerheidsgevoel. Onze afnemers komen voort uit de gevelbouw, de zonwering en de plaatwerkerij, maar ook uit de reguliere bouw. Kozijn- en deurprofielen, hekwerken, en gevelbekledingen worden door ons snel en vakkundig van een qualitycoating voorzien.

Snelwisselcabine
We verwerken aluminium van kleine handgrepen tot 8 meter lange objecten op één van onze drie installaties. We beschikken over een installatie voor het poedercoaten van bulk, een snelwisselcabine en een handcabine. In de snelwisselcabine kunnen we binnen een kwartier van kleur omschakelen en in de handcabine poedercoaten we voornamelijk kleine objecten.

Het voordeel van een poedercoating zit hem vooral in de enorme slijtvast van materialen, de extra laag is enorm sterk en de kans op beschadigingen is erg klein. Bovendien kan, in tegenstelling tot anodiseren, in iedere gewenste kleur worden geleverd. Alle gebruikte lakken zijn tevens UV-bestendig.

algemene informatie

Services Oppervlaktetechniek Adres Nieuw zeelandweg 14
1045 AL Amsterdam
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)20 4470245 E-mailadres kantoor@meercoat.nl Website meercoat.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details