Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Tremco CPG Europe

Tremco CPG Europe produceert hoogwaardige bouwproducten die voldoen aan de steeds complexere eisen binnen de bouwsector. Onze toonaangevende productmerken: illbruckFlowcreteNullifire, Vandex, TREMCO, Dryvit en Nudura bieden producten en diensten voor voegafdichting, verlijming en isolatie, passieve brandbeveiliging, vloercoatings, dakafdichting en betonbescherming/reparatie. Met het brede scala aan bouwoplossingen zijn wij bij uitstek geschikt voor het oplossen van de complexe uitdagingen waarmee architecten, aannemers, ontwikkelaars en vaklui vandaag de dag worden geconfronteerd.

De productmerken van CPG, onderdeel van RPM International Inc, één van ’s werelds grootste fabrikanten van bouwproducten voor de industriële- en consumentensector, dekken een breed scala van verschillende bouwbehoeften en bieden een schat aan diensten: ondersteuning en systemen die zelden samen onder één dak te vinden zijn.

Bij CPG weten we dat het succes van een bouwkundig project afhangt van meer dan alleen de producten die hiervoor worden gebruikt. Ook vakmanschap, kennis, inzicht en ervaring zijn nodig om ervoor te zorgen dat de producten optimaal worden ingezet.

Dit ondersteunen wij door het feit dat wij eersteklas technologie combineren met een klantgerichte aanpak en vaardigheden die gedurende tientallen jaren op zeer gespecialiseerde gebieden zijn opgebouwd. Dit alles om altijd unieke diensten te kunnen verlenen!

Bij een samenwerking met CPG, ontvangt u daarom veel meer dan alleen hoogwaardige bouwmaterialen. U ontvangt ook een veelzijdige klantenservice en ondersteuning die onder andere bestaat uit:

  • Technisch en praktisch advies voor elke situatie
  • Lokale productie en levering
  • Baanbrekende opleidingen, trainingen en cursussen
  • Een gedigitaliseerde toeleveringsketen

Als experts in een breed scala aan technische oplossingen voor bouwproducten, levert CPG de details die de belangrijkste ontwikkelingen veilig, sterk, verzegeld én beveiligd houden.

Meer weten over ons team van experts? Neem dan contact met ons op.

algemene informatie

Adres Vlietskade 1032
4241 WC Arkel
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)183 568 019 E-mailadres info@tremcocpg.com Website tremcocpg.eu

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details