Platform over gevels, glas & daken
Terug naar overzicht

Spaansen Bouwsystemen

Spaansen Groep

Spaansen Groep is een Noord-Hollands familiebedrijf van 75 jaar oud. Op dit moment is de derde generatie Spaansen actief. Spaansen is onderverdeeld in drie hoofddivisies; Spaansen Grondstoffen en Logistiek (SGL), Spaansen Bouwsystemen (SBO) en Spaansen Tuin en Bestrating (TBM).

Elke dag werken medewerkers doelgericht, efficiënt, effectief en vooral veilig. Zij zorgen voor de warme sfeer, het welzijn van zichzelf en de ander. De klant ziet onze professionaliteit. Met een no-nonsens cultuur door korte lijnen en krachtige besluiten. De basis voor innovatieve projecten!

Spaansen Gevelklaar

In de hele Groep vindt groei en ambitie plaats op het gebied van ketenpartnership, collegialiteit, LEAN-management en MVO-ondernemen. Door te luisteren naar klanten, collega’s en het ervaren van de praktijk van alle dag bedenken we steeds doelgerichte nieuwe innovatieve ideeën.

Spaansen is bekend om de levering van prefab beton casco’s in de woningbouw. Kwalitatief hoogwaardig en betrouwbaar in haar partnership. Nu heeft Spaansen ‘Gevelklaar’ ontwikkeld. Onze partners zijn blij verrast. Wat houdt het precies in?

Ons beton casco

Ons beton casco kan modulair worden opgebouwd. Casco’s van Spaansen, bestaande uit prefab wanden en vloeren, worden in nauw overleg met u berekend, voorbereid en geproduceerd. Zij worden uitgevoerd in zelfverdichtend beton en voldoen aan al uw wensen en specificaties. Wij engineren elke woning afzonderlijk waardoor wij onze ketenpartners maximale vrijheid in vormgeving en uitvoering bieden.

Alle casco’s worden onder KOMO-keur vervaardigd en tot en met constructieve verantwoordelijkheid categorie 5. Het aanbrengen van leidingwerk, instortvoorzieningen en kozijnmontage zijn geïntegreerd in onze werkwijze, zodat u voordelig en snel kunt bouwen.

algemene informatie

Adres Lange Lijnbaan 60
8861 NW HARLINGEN
Nederland
Telefoonnummer 0224-541844 E-mailadres info@spaansen.nl Website www.spaansen.nl

kaart

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details